قاسم سلیمانیدشتکی در مراسم بهرهبرداری و راهاندازی مجدد بیمارستان آیتالله طالقانی اهواز که امروز (۱۱ شهریورماه) برگزار شد، اظهار کرد: سپاه پاسداران در همه عرصهها بازوی توانمند نظام جمهوری اسلامی بوده است و خواهد بود و هم در عرصه دفاع مقدس، هم در عرصه سازندگی و عمران و هم در حوزه کارهای فرهنگی و اجتماعی خدمات زیادی داشته است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدتی که افتخار خدمتگزاری در استان خوزستان را دارم، شاهد بودم نیروهای سپاه در تنش آبی و در مبارزه با کرونا در صف مقدم بودند و در طرح شهید سلیمانی کار بزرگی کردند و یار و یاور ما بودند و لازم است از آنها صمیمانه قدردانی کنم.
استاندار خوزستان بیان کرد: ۱۰ روز پیش در خدمت فرمانده محترم نیروی زمینی سپاه بودیم و تصمیم گرفته شد که برای شرایط کرونایی استان خوزستان حرکتی انجام شود و تصمیمات خوبی گرفته شد و امروز خوشحالم که در اثر این تصمیمات، شاهد شروع به کار مجدد بیمارستان آیتالله طالقانی با زحمت و مجاهدات سپاه و دیگر دستگاههای ذیربط هستیم.
وی افزود: در عین حال اقدامات دیگری باید انجام شود؛ یکی بیمارستان شفا که در سفر رئیسجمهور محترم تاکید زیادی شد که کاری انجام شود و سردار سلامی فرمانده سپاه هم پیرو تماس سردار شاهوارپور قول دادند که کمک کنند و حدود ۱۰۰ تخت تجهیز و آماده کنند.
سلیمانیدشتکی گفت: امیدوارم به حوزه علوم پزشکی آبادان نیز کمک شود. در حوزه علوم پزشکی آبادان میزان بستری بسیار زیاد است و میزان فوتی افزایش شدیدی پیدا کرده است و امکانات بسیار محدود است.
وی بیان کرد: جهت مهار شیوع کرونا به انجام سه کار اساسی نیاز است؛ یکی احیا و اجرای همه جانبه طرح شهید سلیمانی، موضوع دوم افزایش واکسیناسیون و کار سوم که از همه موارد مهمتر است رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم است.
استاندار خوزستان افزود: اهمیت اجرای طرح شهید سلیمانی در این است که در قالب این طرح، بیماران کرونایی شناسایی و قرنطینه و مرتبطین با بیماران نیز ردگیری و تست میشوند و همچنین نگهداری و حفاظت از افراد مسن و بیماران زمینهای و کارهای متعدد دیگری انجام میشود.
وی گفت: رئیس جمهور هم در ستاد ملی کرونا و هم در سفر به خوزستان تاکید کردند که خوزستان هم از نظر افزایش سهم واکسن و هم از نظر تجهیزات و پرداخت حقوق پرسنل به صورت ویژه و جدی دیده و اقدام شود و اقداماتی هم شد و امیدوارم کمک شود و واکسیناسیون قویتر شود.
سلیمانیدشتکی افزود: واکسیناسیون مردم خوزستان مربوط به جمعیت خوزستان به تنهایی نیست بلکه خوزستان مرکز تجارت عمومی ایران است و روزانه یک هزار کامیون از این استان تردد میکنند و مرزهای طولانی زمینی و آبی داشته و تردد زوار اربعین، کاروانهای راهیان نور، مسافرین تجاری و غیره از محل استان خوزستان انجام میشود و مستعد انتقال ویروس است بنابراین استان خوزستان باید یک استان ملی در نظر گرفته شود و واکسن بسیار بیشتری نسبت به جمعیتش تخصیص یابد.
وی تصریح کرد: اگر ۳ هزار تخت دیگر هم به ظرفیت بیمارستانها اضافه کنیم اما مردم رعایت نکنند باز هم دچار مشکل خواهیم بود و بیماری افزایش خواهد داشت و حتی افرادی که دو نوبت واکسن زدند نیز مبتلا خواهند شد.
استاندار خوزستان بیان کرد: من از مردم عزیز و گرانقدر خوزستان تقاضا میکنم پروتکلها را رعایت کنند و در مراودات اجتماعی و خانوادگی حضور پیدا نکنند و هر جا هم میخواهند حضور پیدا کنند با رعایت شرایط بهداشتی باشد.
وی افزود: امیدوارم پیک فعلی را گذر کرده باشیم و در روزهای آینده احتمالاً از طرف دانشگاه علوم پزشکی خبرهای خوبی در این زمینه خواهیم داشت و امیدوارم روند بر اساس این پیشبینیها باشد.
به گزارش ایسنا، بیمارستان قدیم آیتالله طالقانی اهواز با تجهیز امکانات، امروز مجددا راهاندازی شد و در چرخه خدماترسانی به بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات