• پنجشنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400061108032
  • خبرنگار : 50256

۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز رفع تصرف شد

۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز رفع تصرف شد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: با تخریب بیش از ۷۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی اسفهلان تبریز به موجب تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، ۱۰ هکتار دیگر از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز رفع تصرف شد.

فرامرز افشانی روز پنجشنبه، ۱۱ شهریور ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: پیشگیری از ساخت ‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و مقابله با تغییر غیرمجاز کاربری اراضی همواره در اولویت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز است.

وی افزود: خودروهای گشت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد کرده و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: صدور مجوز یا پروانه ساخت ‌و ساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهادها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

افشانی تاکید کرد: جهادکشاورزی شهرستان تبریز، نظارت بر ساخت وسازهای غیرمجاز را تشدید کرده و بدون هیچ اغماضی در مقابل سودجویان این عرصه مقابله می‌کند.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان این‌که یگان حفاظت از اراضی در تمامی روزهای هفته مناطق را رصد می‌کند و با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها برخورد قانونی خواهد کرد، از تمامی بهره‌برداران و مالکان و شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، مراتب را به سامانه ۱۳۱ اطلاع دهند.

سرهنگ شهریار کاظم پور افزود: برای دریافت مجوز هرگونه تغییر کاربری احتمالی، به ادارات جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه خود مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: حفظ اراضی کشاورزی ضمن این‌که از اهمیت بسیار بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است، حق نسل آینده برای ادامه حیات و زندگی است و تخریب آن می‌تواند منجر به بروز شرایط دشوار زیست محیطی برای آیندگان شود.

وی با بیان این‌که اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است، تاکید کرد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

کاظم پور با بیان این‌که دو سال از راه اندازی یگان حفاظت اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی می گذرد، اظهار کرد: در این مدت تعداد واحدهای گشت افزایش پیدا کرده و با گشت زنی در پهنه به محض مشاهده وقوع جرم اقدامات قانونی از جمله اخطار و توقف عملیات را انجام می‌دهند، هم‌چنین در مواردی که ساخت و سازها از گذشته انجام شده است براساس قانون اجرای تبصره دو ماده ۱۰ و ماده سه شکایت می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که راه اندازی سامانه ۱۳۱، از جمله اقدامات یگان حفاظت اراضی کشاورزی است، اظهار کرد: امنیت غذایی با فعالیت یک سازمان و یگان تامین نمی‌شود و نیاز به همکاری همه شهروندان دارد،  بنابراین از شهروندان محترم تقاضا دارم که موارد تغییر کاربری را از طریق سامانه مذکور اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha