• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400061007627
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس:

هرمزگان خانه ماست/توانمندسازی نیروهای بومی در یک ابردانشگاه

هرمزگان خانه ماست/توانمندسازی نیروهای بومی در یک ابردانشگاه

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس پشتیبانی‌های این شرکت در حوزه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی را تشریح کرد.

محمدعلی دادور ظهر امروز (۱۰ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به این‌که شرکت نفت ستاره خلیج فارس هم‌راستا با اهداف عالی نظام همواره تلاش داشته است تا وظایف خود را به‌عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در قبال جامعه به‌ویژه مردم هرمزگان ایفا کند، افزود: به گواه افرادی که از اقدامات واقعی این شرکت آگاه‌اند، ستاره خلیج‌فارس از صنایع پیشرو در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی است و ما سعی کرده‌ایم با رویکرد تحقق توسعه‌ی پایدار، امکانات این پالایشگاه را از حالت انحصاری خارج کنیم.

ارتقا سطح زندگی جوامع محلی

وی رسالت اصلی شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس را تأمین امنیت سبد سوخت کشور عنوان کرد و افزود: با این‌حال همواره ارتقا سطح زندگی جوامع محلی را مدنظر قرار داده‌ایم و امیدواریم این اقدامات به‌دوراز حرکت‌های صوری و نمایشی به افزایش رضایت عمومی، بالا رفتن سرمایه‌های اجتماعی و کیفی‌سازی خدمات ارائه‌شده به مردم ایران و دریادلان هرمزگانی بیانجامد.

ارتزاق دو هزار و ۹۱۶ خانواده هرمزگانی

دادور استفاده از نیروهای بومی را رمز دستیابی به توسعه پایدار و استمرار ایمن عملیات تولید در این پالایشگاه دانست و اضافه کرد: استخدام دو هزار و ۹۱۶ نفر نیروی بومی معادل ۷۰ درصد از کارکنان پالایشگاه درحالی‌که یک هزار و ۶۳۹ نفر نیروی بومی دیپلم و زیر دیپلم بوده‌اند، اهمیت مردم هرمزگان در سیاست‌گذاری‌های این شرکت را برجسته می‌کند.

توانمندسازی نیروهای بومی در یک ابردانشگاه

وی ستاره خلیج فارس را دانشگاهی بزرگ با اساتیدی نامی برای تربیت نیروی انسانی متبحر خواند و تصریح کرد: علاوه بر آموزش روزانه‌ی نیروها در پالایشگاه از سوی مدیران باسابقه‌ی صنعت نفت کشور، ارتقای تــوان علمی و عملی این کارکنان را با ترفندهایی نظیر انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای استان پیگیری کردیم و سعی کردیم با تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه ارتقای توان نیروی انسانی بومی را مدنظر قرار دهیم.

چراغی که به خانه رواست

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس قرارداد مستقیم با بیش از ۴۰۰ نفر از صاحبان وسایل نقلیه سبک و سنگین ویژه‌ی استیجاری بومی با اعطای مزایای شغلی ازجمله عیدی، پاداش، بن خرید و بیمه تکمیلی مشابه کارکنان شرکت با حذف واسطه‌گری پیمانکاران را از دیگر اقدامات برجسته‌ی این شرکت برشمرد و گفت: هرمزگان خانه‌ی ماست و من معتقدم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است و ما پاسدار منافع مردم در این سنگر تولید هستیم.

درمان مردم هرمزگان دغدغه‌ی ماست

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت نفت ستاره خلیج فارس در حوزه سلامت اقدامات بزرگی را رقم زده است، افزود: ساخت و تجهیز بیمارستان ۲۶۴ تخت خوابی نفت ستاره خلیج‌فارس میراث ماندگاری است که سال‌ها همچون نگینی در ساختار بهداشت و درمان هرمزگان خواهد درخشید و این بیمارستان در هفت طبقه با ۲۷ هزار مترمربع زیربنا و با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ هزار میلیارد به‌زودی تکمیل خواهد شد تا مردم شریف استان از خدمات درمانی شایسته‌تری برخوردار شوند و کمتر در مسیر جاده‌های مواصلاتی استان‌های هم‌جوار آواره باشند که این مسئله به کاهش هزینه‌ی درمان این افراد خواهد انجامید.

دادور اضافه کرد: گره‌گشایی از فرآیند ساخت بیمارستان کودکان بندرعباس با انجام دو هزار مترمکعب بتن‌ریزی فونداسیون به همت شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس صورت گرفت، این در حالی است که ما کمک‌های مقطعی خود را نیز ادامه داده‌ایم و اهدای ۱۰ تخت ICU، بیش از ۲۰۰ تخت بیمارستانی، ۱۰ دستگاه مانیتور علائم حیاتی بیمار، ۱۶ دستگاه ساکشن جراحی و دو دستگاه بلادگاز به شبکه‌ی درمان هرمزگان تنها گوشه‌ای پشتیبانی‌ها در چند ماه اخیر است.

تأمین آب و برق مردم هرمزگان

وی بیان کرد: تأمین برق شهر بندرعباس با مشارکت در طرح پیک سایی شبکه برق استان هرمزگان را با هدف حفظ و ارتقا پایداری شبکه برق استان هرمزگان و تأمین آب هرمزگان نشینان با کمک به استمرار عملیات تولید آب‌شیرین‌کن یک‌میلیون مترمکعبی بندرعباس از اهم مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه انرژی به شمار می‌رود.

یاری‌رسانی در بحران کرونا

وی ستاره خلیج فارس را یکی از با برنامه‌ترین صنایع کشور برای کنترل شیوع ویروس کرونا به گواه نهادهای بالادستی خواند و افزود: علاوه بر حفظ سلامت خانواده بزرگ ستاره خلیج فارس و حفظ استمرار ایمن عملیات تولید با تجهیز و ساخت درمانگاه کاهش بار درمانی از دوش مدافعان سلامت استان هرمزگان را در برنامه قرار دادیم و با اجرای پروتکل‌های بروز جهانی در مقابله با کرونا در بخش‌های مختلف، پیشگیری از سرایت، پایش سلامت افراد، درمان و ایجاد و تجهیز محل اختصاصی قرنطینه کارکنان را در دستور کار قرار دادیم تا این شرکت باری بر دوش شبکه‌ی درمان استان نباشد.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس ادامه داد: علاوه بر این تولید و توزیع مواد ضدعفونی‌کننده و همکاری با سایر سازمان‌ها و اشتراک‌گذاری تجربیات علمی و عملی در مقابله با ویروس کرونا، اهدای تجهیزات بهداشتی به ساکنان روستاهای اطراف پالایشگاه را نیز به‌صورت مستمر به انجام رساندیم.

اقدامات خیریه

وی به تهیه اقلام خوراکی و بهداشتی برای مراکز خیریه و نگهداری معلولان و سالمندان، کمک به بهسازی مدارس استان و تهیه و توزیع مداوم چند ده هزار بسته معیشتی در مناطق محروم هرمزگان اشاره کرد و افزود: در اقدامی کم‌نظیر گسترش چتر بیـمه‌ی درمان تکمیلی برای ۴۵ خانوار کمتر برخوردار استان را تحقق بخشیدیم و برپایی میـز طرح اکرام ایتام و به سرپـرستی گرفتن ایتام از سـوی کارکنان شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز از دیگر اقدامات در حوزه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در استان هرمزگان است.

احترام به محیط‌زیست هرمزگان

دادور ابراز کرد: شرکت نفت ستاره خلیج فارس تنها صنعت حافظ منطقه حفاظت‌شده گنو است و مسئولیت صیانت از این زیست‌کره را که دارای گونه‌های نادر گیاهی و جانوری است، نیز بر عهده دارد و با پیوستن به این حرکت گونه پلنگ ایرانی در حال انقراض را مورد حمایت قرار داده است.

وی شرکت نفت ستاره خلیج فارس را پیشگام در حفظ محیط‌زیست خواند و افزود: دریافت گواهینامه محصول پاک از بنیاد جهانی انرژی به سبب تولیـد بنزین با استانداردی فراتر از استاندارد یورو ۵، عضویت حقوقی در هیئت‌مدیره بنیاد انرژی، اجرای پروژه «مدیریت سبـــز، رد پای آب و رد پای کربن» در راستای بهینه‌سازی مصرف منابع و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، مشارکت در انجام تحقیقات محیط‌زیستی و حمایت از پروژه‌ها و تحقیقات کاربردی در زمینه پایش و بهینه‌سازی مصرف انرژی با همکاری دانشگاه هرمزگان و دانشگاه آزاد بندرعباس، حمایت از مقاله‌ها و پروژه‌های زیست‌محیطی دانشجویان و توسعه‌ی فضای سبز به بیش از ۷۰ هکتار با استفاده از گونه‌های درختی مناسب با اقلیم منطقه تنها بخشی از این دستاوردها است.

ایجاد گردش مالی در هرمزگان

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس افزایش سطح نقدینگی در هرمزگان را سبب ایجاد رونق اقتصادی در استان عنوان کرد و افزود: با پیگیری پرداخت سهم عوارض ارزش‌افزوده از سازمان امور مالیاتی کل کشور به استان هرمزگان و تمرکز وجوه ارزی و ریالی حاصل از صادرات پالایشگاه در بانک‌های عامل استان سعی کرده‌ایم تا منابع مالی هرمزگان را تقویت کنیم.

وی اضافه کرد: امتناع از شهرک‌سازی در راستای ایجاد رونق اقتصادی در صنعت ساختمان هرمزگان، اعــطای وام مسکن به کارکنان برای خانه‌دار شدن در شهر بندرعباس، حمایت از ایجاد رونق و همکاری در ساخت‌وسازهای شهر جدید علوی و احداث باشگاه فرهنگی،‌ ورزشی، آموزشی و رفاهی در این شهر نیز ازجمله اقدامات شرکت نفت ستاره خلیج فارس در راستای مسئولیت‌های اجتماعی است.

آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

دادور در پایان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را از دیگر اقدامات در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت ستاره خلیج فارس برشمرد و عنوان کرد: در این شرکت با اقدامی ابتکاری هزینه‌های خرید گل و شیرینی در مناسبت‌های مختلف ازجمله فوت، انتصاب و ... در راه خیر هزینه می‌شود و هزینه این امور را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داده‌ایم تا بتوانیم در حد امکان گره‌ای از مشکلات خانواده‌های نیازمند استان هرمزگان برداریم و با این امر موجبات شادی خانواده آنان را نیز فراهم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۰ ۱۵:۲۰

خدا خیر به شما بدهد.هم در این دنیا و هم آخرت.

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۰ ۱۸:۳۴

چقدر زحمت کشید ی شما اما من بعنوان یک بندرعباسی چنین توصیفاتی رو هرگز احساس نکردم و سایرین نیز همین عقیده را دارند

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۸:۰۷

خدا در هر دو دنیا خیرتان بدهد خدارو شکر

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۰۱:۵۱

دورد شما بی نظیر هستید اقای دادور شما فقط رسانه ایی نمی‌کنید و کاریکاتوری عمل نمی‌کنید مثل بقیه درود به شما درود مهندس

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۷:۰۵

درود برشما

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۲۲:۰۳

بندرعباس پر شده از غیر بومی جوانهای بندر عباسی همه بیکارن جناب مدیر عامل تا کی می خواید دروغ بگید مطمئن باشید دیگه مردم بندر عباس به جنابعلی اجازه نمدن تا جوانهای بندری بیکارن شما وامسال شما نیروی غیر بومی رو جذب کنید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۱:۳۱

کارهای بسیار خوبی انجام شده که خیلی از اونا رو من شهروند خبر نداشتم. کاش سطح تعاملات با نماینده مجلس هم بیشتر باشه و شاهد درگیریهای رسانه ای نباشیم که برای مردم نون و آب نمیشه.

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۴:۱۹

درود بر شرف مهندس دادور ، ایشان نامبر وان هستند آرزوی سلامتی داریم براشون

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۵:۲۵

درود خداوند برشما جناب مهندس دادور پایدار باشید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۵:۵۵

بعضی وقتها باید بافت تابقیه باور کنند نیروی بومی نمیگیرن فقط حرف میزنند اره جون خودت

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۶:۱۵

درود بر مهندس دادور همیشه پاینده باشید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۶:۲۶

من یک هرمزگانی هستم و ساکن روستای خونسرخ که با مدرک لیسانس از سال ۹۸ در انتظار استخدام هستم. در حالی که در یک سال اخیر،تعداد قابل توجه ای استخدام شدن و بنده را حتی به عنوان نیروی خدماتی هم نپذیرفتن. تنها ثمره این پالایشگاه برای ما،فقط دود و آلایندگی برا ما هست.

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۷:۰۶

مهندس دادور زنده باشی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۱۷:۴۸

همش دروغه یک بندری رو شرکت راه نمیدن

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۱ ۲۰:۰۳

همینکه هزاران خانوارازخیروبرکت شماتامین میشوند،همیشه خداوندیاریتان خواهدکرد،ازخداوندمنان آرزوی سلامتی وتن درستی برای شماوخانواده محترمتان راخواستارم

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۰۶:۳۸

نود درصد نیرو ها. غیر بومی این .چی میگی واسه خودت ..

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۰:۰۱

مستدام باشید ومانا پیشاپیش از زحمات بی وقفه حضرتعالی کمال تشکرداریم ماخانواده های هرمزگان💯

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۱:۱۶

پس مایی ک چند سال تو پالایشگاه پیمانکاری موسا نیرو کار میکنیم و با مدرک ارشد سازه چرا نباید ی جایی از این پالایشگاه سهم من برا کار کردن باشه .چرا باید یکی ک توی ساخت پالایشگاه کمک کرده نتونه جذب نفت بشه .

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۳:۱۰

سلام مطمئنا همینطوره و از نزدیک شاهد زحمات شما در پالایشگاه هستبم خداوند شما رو از گزند رانت خواران و کسانی که جهت منافع خودشون حاضرن به همه ملت خیانت کنن حفظ بفرمایند

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۳:۴۴

آفرین به شما آقای مهندس دادور

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۷:۴۰

خدا قوت مهندس

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۳ ۰۰:۵۸

افشاگری احمد مرادی از فساد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 🔸رییس مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت: بنابر این نبود که جوانان ما تحقیر شوند. جوانان ما با نامه‌های اشتغال از استانداری و از مجمع نمایندگان استان به این پالایشگاه مراجعه می‌کنند اما با بدترین شکل ممکن مواجه می‌شوند و ما این را بارها و بارها به مدیرعامل تذکر داده‌ایم. جلسات متعددی با مدیرعامل همین پالایشگاه گرفتیم ولی هرچه از طرف ما حسن نیت نشان داده می‌شود اما نگاه آنان بالا به پایین بود به مردم هرمزگان. تا از مردم هرمزگان عذرخواهی نشود، کار را رها نخواهیم کرد. در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در حوزه جذب نیرو حدود 3600 تا 3800 نفر مشغول هستند ولی در عدالت و در توزیع این پست‌های سازمانی میان افراد، در حراست و نگهبانی 83 درصد بومی، در راننده 81 درصد بومی، کارگر ساده 84 درصد بومی، در آتش‌نشانی 85 درصد، در نیروهای خدماتی (فضای سبز و آبدارچی) 86 درصد، نگهبانی 81 درصد بومی هستند و این آماری است که آقای دادور مدیرعامل این پالایشگاه نیز اعلام می‌کنند اما این همه ماجرا نیست. در حوزه نیروهای فنی 59 درصد از خارج استان، در آزمایشگاه 67 درصد خارج استان، تکنسین 80 درصد از خارج از استان، کارمند فوق دیپلم و لیسانس 70 درصد از خارج از استان آورده شده است. در حوزه مسؤولان نیز 85 درصد از خارج از استان آورده شده است. هر 8 مشاور مدیرعامل از خارج از استان آورده شده است. هر کدام از مسؤولان، مدیران، مشاورین این پالایشگاه بین 30 تا 80 میلیون تومان حقوق می‌گیرند. آقای دادور خودش حقوق شخص خودش را شفاف اعلام کند تا مردم بدانند که چقدر می‌گیرد؟ این اختلاف عظیم طبقاتی مایه تأسف و نگرانی است. 60 درصد کارشناسان این پالایشگاه از خارج استان، 62 درصد کارشناسان ارشد از خارج از استان، 100 درصد بازرسان از خارج از استان، 95 درصد مدیران این پالایشگاه از خارج از استان، هر سه معاون مدیرعامل نیز از خارج از استان است. مردم هرمزگان تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند. در بحث مالیات که اصرار داشتند در تهران پرداخت شود، با دهها بار پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هنوز پرونده مالیاتی این پالایشگاه به بندرعباس آورده نشده است. امین کمالی دکترای مکانیک و مخترع دستگاه‌های پالایشگاهی، خانم نگین داوودیان دکترای شی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۳ ۰۱:۰۲

افشاگری احمد مرادی از فساد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 🔸رییس مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت: بنابر این نبود که جوانان ما تحقیر شوند. جوانان ما با نامه‌های اشتغال از استانداری و از مجمع نمایندگان استان به این پالایشگاه مراجعه می‌کنند اما با بدترین شکل ممکن مواجه می‌شوند و ما این را بارها و بارها به مدیرعامل تذکر داده‌ایم. جلسات متعددی با مدیرعامل همین پالایشگاه گرفتیم ولی هرچه از طرف ما حسن نیت نشان داده می‌شود اما نگاه آنان بالا به پایین بود به مردم هرمزگان. تا از مردم هرمزگان عذرخواهی نشود، کار را رها نخواهیم کرد. در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در حوزه جذب نیرو حدود 3600 تا 3800 نفر مشغول هستند ولی در عدالت و در توزیع این پست‌های سازمانی میان افراد، در حراست و نگهبانی 83 درصد بومی، در راننده 81 درصد بومی، کارگر ساده 84 درصد بومی، در آتش‌نشانی 85 درصد، در نیروهای خدماتی (فضای سبز و آبدارچی) 86 درصد، نگهبانی 81 درصد بومی هستند و این آماری است که آقای دادور مدیرعامل این پالایشگاه نیز اعلام می‌کنند اما این همه ماجرا نیست. در حوزه نیروهای فنی 59 درصد از خارج استان، در آزمایشگاه 67 درصد خارج استان، تکنسین 80 درصد از خارج از استان، کارمند فوق دیپلم و لیسانس 70 درصد از خارج از استان آورده شده است. در حوزه مسؤولان نیز 85 درصد از خارج از استان آورده شده است. هر 8 مشاور مدیرعامل از خارج از استان آورده شده است. هر کدام از مسؤولان، مدیران، مشاورین این پالایشگاه بین 30 تا 80 میلیون تومان حقوق می‌گیرند. آقای دادور خودش حقوق شخص خودش را شفاف اعلام کند تا مردم بدانند که چقدر می‌گیرد؟ این اختلاف عظیم طبقاتی مایه تأسف و نگرانی است. 60 درصد کارشناسان این پالایشگاه از خارج استان، 62 درصد کارشناسان ارشد از خارج از استان، 100 درصد بازرسان از خارج از استان، 95 درصد مدیران این پالایشگاه از خارج از استان، هر سه معاون مدیرعامل نیز از خارج از استان است. مردم هرمزگان تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند. در بحث مالیات که اصرار داشتند در تهران پرداخت شود، با دهها بار پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هنوز پرونده مالیاتی این پالایشگاه به بندرعباس آورده نشده است. امین کمالی دکترای مکانیک و مخترع دستگاه‌های پالایشگاهی، خانم نگین داوودیان دکترای شی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۳ ۰۱:۰۳

افشاگری احمد مرادی از فساد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 🔸رییس مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت: بنابر این نبود که جوانان ما تحقیر شوند. جوانان ما با نامه‌های اشتغال از استانداری و از مجمع نمایندگان استان به این پالایشگاه مراجعه می‌کنند اما با بدترین شکل ممکن مواجه می‌شوند و ما این را بارها و بارها به مدیرعامل تذکر داده‌ایم. جلسات متعددی با مدیرعامل همین پالایشگاه گرفتیم ولی هرچه از طرف ما حسن نیت نشان داده می‌شود اما نگاه آنان بالا به پایین بود به مردم هرمزگان. تا از مردم هرمزگان عذرخواهی نشود، کار را رها نخواهیم کرد. در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در حوزه جذب نیرو حدود 3600 تا 3800 نفر مشغول هستند ولی در عدالت و در توزیع این پست‌های سازمانی میان افراد، در حراست و نگهبانی 83 درصد بومی، در راننده 81 درصد بومی، کارگر ساده 84 درصد بومی، در آتش‌نشانی 85 درصد، در نیروهای خدماتی (فضای سبز و آبدارچی) 86 درصد، نگهبانی 81 درصد بومی هستند و این آماری است که آقای دادور مدیرعامل این پالایشگاه نیز اعلام می‌کنند اما این همه ماجرا نیست. در حوزه نیروهای فنی 59 درصد از خارج استان، در آزمایشگاه 67 درصد خارج استان، تکنسین 80 درصد از خارج از استان، کارمند فوق دیپلم و لیسانس 70 درصد از خارج از استان آورده شده است. در حوزه مسؤولان نیز 85 درصد از خارج از استان آورده شده است. هر 8 مشاور مدیرعامل از خارج از استان آورده شده است. هر کدام از مسؤولان، مدیران، مشاورین این پالایشگاه بین 30 تا 80 میلیون تومان حقوق می‌گیرند. آقای دادور خودش حقوق شخص خودش را شفاف اعلام کند تا مردم بدانند که چقدر می‌گیرد؟ این اختلاف عظیم طبقاتی مایه تأسف و نگرانی است. 60 درصد کارشناسان این پالایشگاه از خارج استان، 62 درصد کارشناسان ارشد از خارج از استان، 100 درصد بازرسان از خارج از استان، 95 درصد مدیران این پالایشگاه از خارج از استان، هر سه معاون مدیرعامل نیز از خارج از استان است. مردم هرمزگان تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند. در بحث مالیات که اصرار داشتند در تهران پرداخت شود، با دهها بار پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هنوز پرونده مالیاتی این پالایشگاه به بندرعباس آورده نشده است. امین کمالی دکترای مکانیک و مخترع دستگاه‌های پالایشگاهی، خانم نگین داوودیان دکترای شی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۳ ۰۱:۰۴

افشاگری احمد مرادی از فساد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 🔸رییس مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت: بنابر این نبود که جوانان ما تحقیر شوند. جوانان ما با نامه‌های اشتغال از استانداری و از مجمع نمایندگان استان به این پالایشگاه مراجعه می‌کنند اما با بدترین شکل ممکن مواجه می‌شوند و ما این را بارها و بارها به مدیرعامل تذکر داده‌ایم. جلسات متعددی با مدیرعامل همین پالایشگاه گرفتیم ولی هرچه از طرف ما حسن نیت نشان داده می‌شود اما نگاه آنان بالا به پایین بود به مردم هرمزگان. تا از مردم هرمزگان عذرخواهی نشود، کار را رها نخواهیم کرد. در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در حوزه جذب نیرو حدود 3600 تا 3800 نفر مشغول هستند ولی در عدالت و در توزیع این پست‌های سازمانی میان افراد، در حراست و نگهبانی 83 درصد بومی، در راننده 81 درصد بومی، کارگر ساده 84 درصد بومی، در آتش‌نشانی 85 درصد، در نیروهای خدماتی (فضای سبز و آبدارچی) 86 درصد، نگهبانی 81 درصد بومی هستند و این آماری است که آقای دادور مدیرعامل این پالایشگاه نیز اعلام می‌کنند اما این همه ماجرا نیست. در حوزه نیروهای فنی 59 درصد از خارج استان، در آزمایشگاه 67 درصد خارج استان، تکنسین 80 درصد از خارج از استان، کارمند فوق دیپلم و لیسانس 70 درصد از خارج از استان آورده شده است. در حوزه مسؤولان نیز 85 درصد از خارج از استان آورده شده است. هر 8 مشاور مدیرعامل از خارج از استان آورده شده است. هر کدام از مسؤولان، مدیران، مشاورین این پالایشگاه بین 30 تا 80 میلیون تومان حقوق می‌گیرند. آقای دادور خودش حقوق شخص خودش را شفاف اعلام کند تا مردم بدانند که چقدر می‌گیرد؟ این اختلاف عظیم طبقاتی مایه تأسف و نگرانی است. 60 درصد کارشناسان این پالایشگاه از خارج استان، 62 درصد کارشناسان ارشد از خارج از استان، 100 درصد بازرسان از خارج از استان، 95 درصد مدیران این پالایشگاه از خارج از استان، هر سه معاون مدیرعامل نیز از خارج از استان است. مردم هرمزگان تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند. در بحث مالیات که اصرار داشتند در تهران پرداخت شود، با دهها بار پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هنوز پرونده مالیاتی این پالایشگاه به بندرعباس آورده نشده است. امین کمالی دکترای مکانیک و مخترع دستگاه‌های پالایشگاهی، خانم نگین داوودیان دکترای شی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۳ ۰۱:۲۴

افشاگری احمد مرادی از فساد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 🔸رییس مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت: بنابر این نبود که جوانان ما تحقیر شوند. جوانان ما با نامه‌های اشتغال از استانداری و از مجمع نمایندگان استان به این پالایشگاه مراجعه می‌کنند اما با بدترین شکل ممکن مواجه می‌شوند و ما این را بارها و بارها به مدیرعامل تذکر داده‌ایم. جلسات متعددی با مدیرعامل همین پالایشگاه گرفتیم ولی هرچه از طرف ما حسن نیت نشان داده می‌شود اما نگاه آنان بالا به پایین بود به مردم هرمزگان. تا از مردم هرمزگان عذرخواهی نشود، کار را رها نخواهیم کرد. در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در حوزه جذب نیرو حدود 3600 تا 3800 نفر مشغول هستند ولی در عدالت و در توزیع این پست‌های سازمانی میان افراد، در حراست و نگهبانی 83 درصد بومی، در راننده 81 درصد بومی، کارگر ساده 84 درصد بومی، در آتش‌نشانی 85 درصد، در نیروهای خدماتی (فضای سبز و آبدارچی) 86 درصد، نگهبانی 81 درصد بومی هستند و این آماری است که آقای دادور مدیرعامل این پالایشگاه نیز اعلام می‌کنند اما این همه ماجرا نیست. در حوزه نیروهای فنی 59 درصد از خارج استان، در آزمایشگاه 67 درصد خارج استان، تکنسین 80 درصد از خارج از استان، کارمند فوق دیپلم و لیسانس 70 درصد از خارج از استان آورده شده است. در حوزه مسؤولان نیز 85 درصد از خارج از استان آورده شده است. هر 8 مشاور مدیرعامل از خارج از استان آورده شده است. هر کدام از مسؤولان، مدیران، مشاورین این پالایشگاه بین 30 تا 80 میلیون تومان حقوق می‌گیرند. آقای دادور خودش حقوق شخص خودش را شفاف اعلام کند تا مردم بدانند که چقدر می‌گیرد؟ این اختلاف عظیم طبقاتی مایه تأسف و نگرانی است. 60 درصد کارشناسان این پالایشگاه از خارج استان، 62 درصد کارشناسان ارشد از خارج از استان، 100 درصد بازرسان از خارج از استان، 95 درصد مدیران این پالایشگاه از خارج از استان، هر سه معاون مدیرعامل نیز از خارج از استان است. مردم هرمزگان تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند. در بحث مالیات که اصرار داشتند در تهران پرداخت شود، با دهها بار پیگیری استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هنوز پرونده مالیاتی این پالایشگاه به بندرعباس آورده نشده است.