به گزارش ایسنا دکتر مسعود منصور روز گذشته در چهارمین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری برنامه اقدام منابع طبیعی در سال ۱۴۰۰ که با محوریت فعالیتهای منابع طبیعی استان های همدان برگزار شد، خاطرنشان کرد: سازمان جنگلها برای اثبات حقانیت خود هیچ نیازی به ارایه آمار و اطلاعات نادرست ندارد و تاکید سازمان همواره به ارایه اطلاعات متقن به مسئولان و افکار عمومی است.
وی افزود: منابع طبیعی از سال گذشته که سال جهش تولید نامگذاری شد با مشارکت مردم در زمینههای مختلف از جمله کاداستر اراضی ملی، شناسایی ذخیرهگاههای جنگلی، توسعه گیاهان دارویی، زراعت چوب، جنگل کاری اقتصادی، آبخیزداری، مقابله با بیابانزایی، احیای مراتع، تشدید اقدامات حفاظتی و ... عملکرد چشمگیر و چند برابری داشت که باید از سوی روابط عمومی و دفتر ترویج به نظر افکار عمومی و مسئولان رسانده شود.
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در این نشست به مدیران منابع طبیعی تاکید کرد: تجربههای موفق و اقدامات ابتکاری و نوآوری را به دیگر استانها تعمیم داده تا اثربخشی و تاثیر گذاری اقدامات فراگیر شود.
رییس سازمان جنگلها از اقدامات و فعالیتهای منابع طبیعی استان همدان تشکر کرد و گفت: این استان در زمینه کاداستر اراضی ملی و اتمام پروندههای ماده واحده یشرفت صد درصدی داشته است و توانسته آن را به اتمام برساند. در زمینه پیشگیری از حریق در منابع طبیعی و احاله مدیریت مراتع نیز این استان اقدامات در خور توجهی داشته است.
منصور در نشست بررسی اقدامات منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه درپنج ماه گذشته هیچ اعتباری به این سازمان تخصیص نیافته و متعاقب آن پرداخت حقوق نیروهای حفاظتی تحتالشعاع قرار گرفته است، تصریح کرد: با پیگیریهای مستمر سازمان جنگلها و عنایت سازمان برنامه و بودجه و خزانهداری کل کشور بهزودی از محل تنخواه دریافتی از خزانه، بخشی از مطالبات معوقه حقوق نیروهای حفاظتی سازمان جنگلها پرداخت میشود.
به گزارش سازمان جنگلها، انجام کارهای مشارکتی با خیرین، تهیه گزارش از میزان پیشرفت پروژهها از سوی مهندسان مشاور و اعلام نتیجه مطالعات و فعالیتها به مراجع استانی و افکار عمومی، تقویت و رسیدگی به ایستگاههای تولید بذر و تاکید بر استفاده از سامانههای الکترونیک در منابع طبیعی از دیگر تاکیدات منصوردر این جلسه بود.
انتهای پیام
نظرات