حجت الاسلام"موسی غضنفرآبادی" در جمع خبرنگاران در خصوص انتقال آب سد نساء به شهرهای بم و بروات اظهار کرد: حدود پنج کیلومتر از این پروژه باقی مانده و قرار بود در دولت دوازدهم به بهره برداری برسد که متاسفانه با تاخیر مواجه شد.
وی افزود: برای رسیدگی به مشکل در تاخیر بهره برداری از این پروژه به زودی با وزیر نیرو نشست خواهیم داشت و با توجه به اینکه اعتبارات خوبی در بودجه امسال گذاشته شده، امیدواریم به زودی این پروژه به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: انتقال آب سد نساء به شهرستان های نرماشیر، فهرج و ریگان در دستور کار است که پس از بهره برداری به بم و بروات به سه شهرستان انتقال داده می شود.
نماینده مردم شهرستان های شرق استان کرمان در مجلس درخصوص دو بانده کردن جاده روداب غربی و دهبکری گفت: در سنوات قبل برای جاده روداب غربی یک و نیم میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و دنبال دوبانده کردن این محور هستیم و بعد از اتمام پل دهبکری، دوبانده کردن جاده دارزین به دهبکری در دستور کار است.
وی رفع تمام مشکلات را منوط به دریافت اعتبار آن دانست و بیان کرد: عمده پیمانکاران به صورت اوراق مشارکتی حاضر به انجام کار نیستند و این در حالی است که تمام پروژه ها باقی مانده اند .
غضنفرآبادی مهمترین اقدام دولت سیزدهم را انتقال آب سد نساء به چهار شهرستان بم، ریگان، فهرج و نرماشیر دانست و افزود: این پروژه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشته و می توان گفت از بزرگترین پروژه هایی است که حداقل چهار سال کار کارشناسی نیاز دارد .
وی اظهار کرد: پیگیری چهار دستگاه اکسیژن ساز و ام آر آی یکی دیگر از اقداماتی است که در دوران سخت کرونا می توانست کمک شایانی برای بیمارستان پاستور باشد .
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس درباره اعضای هیئت دولت آقای رئیسی بیان کرد: این کابینه تخصصی و خوب است که امیدواریم این کابینه بتواند با پیگیری خدمات خوبی برای برطرف کردن مشکلات، ایجاد اشتغال و کنترل تورم که از مهمترین مسائل کشور است، تلاش کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به قیمت و آفات محصول خرما اشاره کرد و افزود: قیمت خرما بین ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان است که این قیمت بالاتر می رود و در سنوات گذشته برای جلوگیری از آفات خرما اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد اما زنجره مجددا طغیان کرده که در سال گذشته پیشنهاد داده شد کمیته ای تشکیل و کار کارشناسی شده مبارزه با زنجره از طریق بیولوژیکی و غیرسمی انجام شود.
غضنفرآبادی خشکیدگی خوشه خرما را یکی از عامل های خسارت به محصول خرما دانست و بیان کرد: خشکیدگی شهرستان های شرقی را دچار خسارت کرده و باعث ضرر کشاورزان شده است.
این مسئول با اشاره به مالچ پاشی و اقدامات بیابان زدایی در شرق استان کرمان گفت: مهم ترین عامل در بیابان زایی، خشکسالی است و طوفان در منطقه باعث شکسته شدن مالچ می شود که یکی از راهکارها کاشت درخت است.
وی در پایان گفت: پیگیر ایجاد نمایندگی دانشگاه فرهنگیان در شهرستان بم هستیم.
انتهای پیام
نظرات