• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400060705100
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک مسئول تاکید کرد

حوزه پژوهش و دانشگاه فرصت مناسبی برای ارتقاء جایگاه علمی است

حوزه پژوهش و دانشگاه فرصت مناسبی برای ارتقاء جایگاه علمی است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشارکت خیران در ساخت بناهای دانشگاهی، گفت: حوزه‌های پژوهشی و دانشگاهی می‌تواند نقطه اول سرمایه‌گذاری برای رشد جایگاه علمی استان باشد.

احمد راستینه هفتم شهریورماه در آئین افتتاح پروژه‌های شهرستان شهرکرد در هفته دولت، اظهار کرد: تبعیت از ولایت فقیه، وحدت و همدلی درون کشور، خدمت بی‌منت و کار شبانه‌روزی شاخصه عبور از مشکلات است.

وی با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام چهارمحال و بختیاری از جمله ناحیه صنعتی- تخصصی بادام،، افزود: دانشگاه باید به سمت جذب رشته‌های تخصصی در حوزه فرآوری محصولات بادام حرکت کند، چرا که چهارمحال و بختیاری ۲۰ درصد از بادام کشور را تولید می‌کند و دانشکده کشاورزی باید در این حوزه نقش جدی داشته باشد.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تشکر از مشارکت خیران در ساخت بناهای دانشگاهی، گفت: حوزه‌های پژوهشی و دانشگاهی می‌تواند نقطه اول سرمایه‌گذاری برای رشد جایگاه علمی چهارمحال و بختیاری باشد.

افتتاح خوابگاه ام‌البنین و دانشکده دامپزشکی در دانشگاه شهرکرد

در ادامه سعید کریمی- رئیس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه در در این دانشگاه بالغ بر ۱۳۰ هزار متر مربع زیربنای فضای آموزشی وجود دارد، اظهار کرد: این زیربناها در سه پردیس شهرکرد، فارسان و بروجن واقع شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از عوامل تقویت‌کننده دانشگاه‌ها وجود خیران است، افزود: بر اساس اساسنامه وزارت علوم، صندوق بنیاد خیران در کشور تشکیل شده است، در دانشگاه شهرکرد نیز سالن شهید روحی به همت خانواده این شهید و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری با کمک حاج قربانعلی رئیسی ساخته شده است.

رئیس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه بنیاد ۱۵ خرداد، خوابگاه 4500 متری با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان را ساخته‌اند، ادامه داد: خوابگاهی دیگر با ۹۶ سوئیت و به همت یکی از خیران هم‌استانی مقیم کشور کویت نیز در دانشگاه شهرکرد بنا شده است.

کریمی با بیان اینکه کارهای عمرانی طی چند سال گذشته در سطح دانشگاه شهرکرد انجام شده است، گفت: دانشکده کشاورزی یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های دانشگاه بوده که با بررسی‌های صورت‌گرفته در سال ۹۴، مقاوم‌سازی این دانشکده صورت گرفت، خوابگاه‌های دانشجویی نیز در دانشگاه وجود دارد که قدمت آنان بالغ بر ۳۵ سال بوده و نیازمند همکاری خیران برای مقاوم‌سازی و بهسازی هستند.

رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به دو پروژه مهم در این دانشگاه، افزود: خوابگاه ام‌البنین با زیربنای 4020 متر شامل ۹۶ سوئیت با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد تومان، امروزه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پروژه دیگر که امروز افتتاح می‌شود، دانشکده دامپزشکی است که کلنگ آن در سال ۸۶ بر زمین زده شد، به‌دلیل تزریق بودجه‌های کم این کار به تعویق افتاد، برای این ساختمان ۳۲ میلیارد تومان هزینه شده است و این دانشکده، ۹ هزار و ۵۰۰ متر زیربنا دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha