• شنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400060604092
  • منبع : نمایندگی همدان

همدان، سومین استان در استانداردسازی شهربازی

همدان، سومین استان در استانداردسازی شهربازی

ایسنا/همدان مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: وضعیت استاندارد سازی مراکز تفریحی و شهربازی‌های همدان از متوسط کشوری بالاتر است و طبق آخرین پایش‌ها سومین استان در حوزه استانداردسازی شهربازی‌ها و زمین‌های بازی است.

محمد مددی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه بیماری کرونا حدود دو سال است بخشی از فضاهای تفریحی و شهربازی‌ها را تحت شعاع قرار داده اما استقبال مراکز تفریحی همدان از تجهیزات مشمول استاندارد اجباری خوب است. 

وی درباره فعالیت‌های استاندارسازی تله کابین گنجنامه مطرح کرد: فرایند تمدید گواهینامه ایمنی در این مجموعه تفریحی اقدامات پایانی‌اش را سپری می‌کند و با توجه به زمانبر بودن رفع اقدام اصلاحی و رفع عدم انطباق و طبق نظر شرکت بازرسی در کارگروه تخصصی با حضور مسئولان ارشد استان مجموعه فوق در حال انجام اقدامات است.

مددی ادامه داد: با اعلام نظر کارشناسی فرصت دادیم مجموعه تفریحی تله کابین گنجنامه اقدامات اصلاحی را برای موارد باقیمانده انجام دهد و بهره‌برداری آن از نظر ما بلامانع اعلام شد.

مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه این مجموعه در حین کار، اقدامات اصلاحی را انجام می‌دهد، افزود: طبق نظر متخخصین امر فعالیت تله کابین ایجاد مخاطره نمی‌کند و تجهیزات باید در حین فعالیت اقدامات اصلاحی را انجام دهد. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مدیریت سازمان استاندارد در چهار محور اساسی تأیید صلاحیت، استانداردسازی، اندازه شناسی قانونی و ارزیابی انطباق است که در بحث استاندارد سازی و استمرار پروانه کاربردی در واحدهای تولیدی استان وضعیت در سطح ملی از متوسط کشوری بالاتر است.

مددی اضافه کرد: استقبال واحدهایی که به تولید آزمایشی می‌رسند برای اخذ پروانه کاربرد نشان استاندارد خوب است و با توجه به اینکه شبکه توزیع در سراسر کشور و بازارهای هدف در دیگر کشورها به نوعی است که داشتن نشان استاندارد یک الزام برای تولیدکننده است در این حوزه نیز وضعیت مناسبی در استان داریم.  

وی تصریح کرد: در حوزه تأیید صلاحیت ۲۵ آزمایشگاه در حوزه‌های مختلف در استان وجود دارد که توسط نخبگان، فارغ التحصیلان و بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده و در این حوزه به تولید، صادرات و نظام استانداردسازی سرویس می‌دهند.

مددی افزود: در بحث کمک به استمرار و ارتقاء کیفیت در استان نیز کالاها و محصولاتی که مشمول استاندارد اجباری هستند باید برای اخذ پروانه کاربرد نشان استاندارد مدیر کنترل کیفی استخدام کنند و در استان بیش از ۵۲۰ مدیر کنترل کیفیت در رشته‌های مختلف مشغول به کارند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha