رحمت اله پور موسی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر ایجاد پایگاه هایی در تمام کارخانه های کشور اظهار کرد: کرونا ویروس بیرحمی است که هیچ گروه شغلی را نمی شناسد به تمام گروههای سنی و مشاغل حمله می کند و موجب مرگ و میر و تلفات انسانی می شود. ما همواره تاکید داشته ایم کارگران که در خط اول جبهه کار و تولید حضور دارند و سنگر کار را ترک نکردهاند باید مورد توجه قرار گیرند ولی متاسفانه در بحث حفظ سلامت علی الخصوص شرایط حاضر مورد بی مهری قرار می گیرند.
وی افزود: معتقدم بعد از کادر درمان و مدافعین سلامت، کارگران باید در اولویت واکسیناسیون قرار می گرفتند چون در شرایط سخت موجود، تولید را متوقف نکردند و به دلیل آنکه در شیفت های طولانی و به طور فشرده در حال فعالیت هستند ممکن است ناقل این بیماری شوند بنابراین تزریق واکسن به کارگران بیش از پیش باید مورد توجه و اهمیت قرار گیرد.
پورموسی ادامه داد: درحال حاضر بسیاری از شرکتهای خصوصی که اقدام به انجام آزمایش برای کارگران خود کردهاند تست کرونای آنها مثبت شده است بنابراین اگر قرار است جامعه به سمت سلامت برود لازم است که بعد از کادر درمان و نیروهای خدماتی در بیمارستانها، کارگران به خصوص کارگرانی که در مشاغل پرخطر اشتغال به کار دارد، هر چه سریعتر در اولویت واکسیناسیون قرار گیرند.
این فعال حوزه کار درباره ایجاد پایگاه های واکسیناسیون در شهرکهای صنعتی هم گفت: تنها در شهرک های صنعتی نیستند که باید واکسینه شوند بلکه تمام کارگران در سطح کشور باید از این امتیاز بهرهمند شود چون کارگران با همه گروه های شغلی در اجتماع در ارتباط هستند و برای آنکه واکسیناسیون کارگران به سرعت صورت گیرد کارفرمایان می توانند با وزارت بهداشت مکاتبه کنند یا اینکه وزارت کار از طریق وزارت بهداشت کار تزریق واکسن را در اسرع وقت پیگیری و کار واکسیناسیون را آغاز کند.
پورموسی تاکید کرد که در مواد ۹۱ و ۹۲ قانون کار بحث ایمنی و بهداشت کار مورد تاکید قرار گرفته و بر همین اساس خانه های بهداشت در کارخانجات بزرگ راه اندازی شده است.
انتهای پیام
نظرات