• سه‌شنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400060201044
  • خبرنگار : 71516

درخواست عفو بین‌الملل از عباس برای آزادی معترضان

درخواست عفو بین‌الملل از عباس برای آزادی معترضان

عفو بین الملل از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواست فلسطینی‌هایی را که در جریان اعتراضات مسالمت آمیز بازداشت شده‌اند، آزاد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، عفو بین الملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین می‌خواهیم به سرکوبگری‌ها پایان دهد و دستور آزادی فوری و غیرمشروط تمام کسانی را صادر کند که صرفا به خاطر شرکت در اعتراضات مسالمت آمیز و بیان نظراتشان بازداشت شده‌اند. همچنین تمام اتهامات آن‌ها را لغو کند.

در این بیانیه آمده است: مقامات فلسطینی در کرانه باختری کمپین سرکوبگرانه خود علیه معترضان را طی اواخر هفته افزایش دادند. دستکم ۲۸ تن از جمله مدافعان حقوق بشر بازداشت شدند و همچنان هشت تن در بازداشت هستند که تعدادی از آن‌ها اعتصاب غذا کرده‌اند. باید مقامات فلسطینی به موجب قوانین بین المللی به تعهدات خود عمل کنند.

عفو بین الملل تأکید کرد: کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا و انگلیس باید فورا حمایت امنیتی و نظامی از نیروهای امنیتی و پلیس فلسطین را متوقف کنند تا مجازات به خاطر نقض‌ها و احترام به حقوق بشر تضمین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha