به گزارش ایسنا، کیومرث سرمدی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به اصل سه قانون اساسی گفت: تعارض منافع نه تنها در ساختار ستادی وزارت بهداشت و درمان به وضوح قابل رویت است بلکه در سازمانها و معاونتهای تحت امر آن مانند سازمان غذا و دارو به وضوح دیده میشود. ذینفعان سازمان غذا و دارو را فعالان غذا و دارو تشکیل میدهند و انتظار این است که جهت پرهیز از تعارض منافع، فعالان این صنعت در پُستهای کلیدی سازمان غذا و دارو استفاده نشوند. در کمال تعجب اما شاهدیم که تمام مدیران میانی و ردههای بالای سازمان را همواره فعالان صنعت غذا و داروی کشور تشکیل میدهند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس یازدهم گفت: با وجود آنکه در عنوان سازمان غذا و دارو ابتدا به واژه غذا اشاره شده و بخش مهمی از فعالیتهای این سازمان مربوط به حوزه غذا است اما همواره مدیران سازمان غذا و دارو طبق قانونی نانوشته از میان داروسازان انتخاب شدهاند. این امر حتی درخصوص معاونان غذا و داروی دانشکدههای علوم پزشکی کشور نیز صادق است.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این مطلب که «حضور مقامات سازمان غذا و دارو در هیات مدیرههای شرکتهای غذایی و دارویی و رفت وآمد بین بخش خصوصی و دولتی، احتمال جهت دهی تصمیم گیریها به نفع شرکتهای خاص را افزایش داده است.» از وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست تا پس از اخذ رأی اعتماد از سوی مجلس به موضوع غذا و دارو ورود و توجه کند.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز اخطار مطرح شده را وارد ندانست و گفت: در اخطار و تذکرات نمیتوان به عنوان موافق و یا مخالف صحبت کرد.
انتهای پیام
نظرات