• شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400053020313
  • خبرنگار : 50225

رئیس علوم پزشکی اهواز خبر داد

انجام بیش از ۱۴ هزار تست کرونا در خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته

انجام بیش از ۱۴ هزار تست کرونا در خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از انجام بیش از ۱۴ هزار تست کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان خوزستان خبر داد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بالا بودن میزان مراجعات به بیمارستان‌ها اظهار کرد: بیماران زیادی در بیمارستان‌ها داریم و همچنان آمار بستری‌ها بالا و بار بر کادر درمان زیاد است.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ هزار و ۳۱۷ نمونه گرفته شده است که ۵۰.۲۱ درصد تست‌های PCR و ۱۳.۸۶ درصد تست‌های رپید مثبت بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در این مدت ۹ هزار و ۳۲۰ نفر به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کردند که ۴۴۶ نفر از این تعداد به عنوان موارد محتمل و قطعی بستری شدند.

وی گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۷۵۱ بیمار نیز در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند که ۴۸۱ نفر از این تعداد در بخش‌های ویژه بستری‌اند و ۱۰۹ نفر از این تعداد، اینتوبه هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha