حمیدرضا گرشاسبی در خصوص تورم بازار نقل و انتقالات، اظهارکرد: مشکل و مقصر جای دیگر است که به خاطر تصمیمات خلق الساعه ای است که برای باشگاه ها گرفته می شود و بالاخره شرایطی را ایجاد می کند که در باشگاه ها بحث رقابت است. در حالی که باشگاه ها هم باید سازندگی داشته باشند و هم خروجی آن ها به تیم های ملی کمک کند تا برای کشور افتخارآفرینی کنند. به جرات می گویم در فوتبال استعداد بسیاری داریم اما نمی دانم چطور می شود که والیبال ایران جهانی می شود ولی فوتبال با این همه استعداد نمی تواند به جایی برسد. دلیل آن نیز همین دخالت های سیاسی و غیره است.
وی بیان کرد: به نظر من جا به جایی سرعتی مدیران نیز نمی گذارد، مدیر یک باشگاه حتی برنامه اش را به صورت یک ساله اجرا کند. یعنی وقتی باشگاه ها با یک مدیر قرارداد می بندند، برنامه سه ساله می خواهند اما همکاری شان شش ماه هم به طول نمی انجامد و بعد هم سیستم و شیرازه کار بهم می خورد.
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان افزود: من یادم است که آقای برانکو را با دلار ۳۲۰۰ تومانی آوردیم و تا آخرین لحظه ای که من بودم، حقوق او با دلاری ۲۰ هزار تومان پرداخت می شد که در ایجاد چنین شرایطی مدیران باشگاه ها مقصر نیستند که بدهی ها گریبان باشگاه ها را می گیرد. اکنون هم شرایطی است که متاسفانه نظارت درست و دقیقی بر قیمت بازیکنان نیست و رقم ها و قیمت بازیکنان اسف بار است و قیمت بازیکنان واقعی نیست.
وی در واکنش به این سوال که برخی باشگاه ها برای عقد قرارداد، حواله میله گرد و آهن و ... می دهند، عنوان کرد: من این موضوع را نمی دانم و در باشگاه فولاد خوزستان به این صورت نیست و باشگاه از نظر مالی نظم بسیار خوبی دارد. قانونی از سال ۸۲ داریم که باشگاه ها باید خصوصی شوند اما آیا محقق شد؟ در ترکیه که سه سال بعد از ما فدراسیون آن ها شکل گرفت، تمام باشگاه هایش خصوصی است و دولت شان محکم پشت این قضیه ایستاد ولی ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم و هر سال می گوییم چرا قراردادها به این صورت است.
گرشاسبی افزود: من در پرسپولیس وقتی کارم را شروع کردم، دولت یک ریال هم به ما نداد و اگر هست، سند آن را رو کنند. آن زمان ۱۰۰ و خورده ای پرونده محکومیت داشتیم و خودمان اسپانسر آوردیم و درآمدزایی کردیم. بدهی ها را پرداخت کردیم و بدهی های زمان خودمان را هم پرداخت کردیم و دیدید که پرسپولیس با پنجره بسته افتخاراتی کسب کرد و در قبال این عناوین نیز کلی درآمدزایی آسیایی داشتیم. در ترکیه ۸۰ درصد درآمد باشگاه ها از حق پخش تلویزیونی است و نظات دقیق روی هزینه کرد و باشگاه ها دارند.
به گزارش ایسنا، وی که در یک گفت و گوی رادیویی صحبت می کرد، گفت: وقتی ما قانون خصوصی سازی و نظام باشگاه داری را نداریم، می شود گروهی با همفکری خود باشگاه ها جدولی را برای قیمت گذاری بازیکنان براساس توانمندی بازیکنان تعیین کنند و سقفی مشخص شود و بالای این سقف نیز، سازمان لیگ هم قراردادی را ثبت نکند. به هر حال با روند فعلی حتی باشگاه های صنعتی پای خود را از فوتبال و تیم داری کنار می کشند و من آینده خطرناکی را برای فوتبال ایران می بینم.
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان درباره باز شدن پنجره باشگاه نیز عنوان کرد: هنوز خیر. البته من پنجره باز کن شده ام و قرعه به نام ما است (با خنده). امیدوارم با مساعدت فدراسیون نیز پنجره باز شود.
وی درباره ادامه همکاری با نکونام نیز گفت: جلساتی با او داشتیم که رقمی را او گفته و رقمی را هم ما عنوان کرده ایم و ان شاءالله فردا نهایی شود.
انتهای پیام
نظرات