سعید نمکی نشست قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی که امروز، ۲۰ مرداد ماه در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اضافه کرد: در این میان تقویت مراکز بستری موقت و بیمارستانهای ارائهدهنده رمدسیویر، تقویت مراکز سرپایی، افزایش آزمایشهای غربالگری و انجام قرنطینه بیماران از جمله راهکارها در راستای کاهش بار مراجعه به مراکز درمانی به شمار میرود.
وی ادامه داد: تقویت مراکز سطوح یک و دو ارائهدهنده خدمات به بیماران کرونایی بار مراجعه به بیمارستانها را کاهش میدهد، بنابراین باید این دسته از مراکز به ویژه در مناطق حاشیه شهر و کم برخوردار بیش از پیش افزایش یابد.
نمکی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تمام توان در خصوص اختصاص واکسن، نیروی انسانی، تأمین منابع مالی و سایر موارد حمایتهای لازم را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد داشت. امیدواریم با تدابیر و تصمیمهای اتخاذ شده و تأمین کمبودهای این دانشگاه بتوانیم بار مراجعه به مراکز درمانی و در نهایت موارد بستری و سرپایی را کاهش دهیم.
حضور مسافران، رعایت نکردن پروتکلها و عادینگاری سه عامل افزایش بیماران در موج پنجم کرونا در مشهد
سیدمحمد حسین بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه از ابتدای همهگیری ویروس کرونا، استانداری خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، امام جمعه مشهد، نیروهای نظامی و انتظامی و سایر دستگاهها و سازمانها حمایتهای موثری را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتهاند، اظهار کرد: حضور زائران و مسافران در مشهد، کاهش شدید رعایت دستورالعملهای بهداشتی و عادیانگاری نسبت به کرونا از مهمترین عواملی است که موجب افزایش تعداد بیماران بستری و سرپایی در موج پنجم این بیماری شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وی با اشاره به اینکه در این مدت از تمام توان و ظرفیت نیروی انسانی و درمانی در تمامی سطوح برای خدماترسانی به بیماران استفاده شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت خدماترسانی به شکل مناسبی صورت گرفته و تنها در برخی از موارد به دلیل افزایش ناگهانی تعداد مراجعان برای ساعاتی سرعت خدماترسانی کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در چند روز اخیر با حضور مسئولان وزارت بهداشت در این دانشگاه، درخواستها و کمبودها ارائه و قول همکاری و حمایت داده شده است و برخی از آنها نیز برطرف شده است.
انتهای پیام
نظرات