• چهارشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400052014814
  • خبرنگار : 71641

وزیر پیشنهادی اقتصاد را بشناسید

وزیر پیشنهادی اقتصاد را بشناسید

احسان خاندوزی که در حال حاضر نائب رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی است، از سوی سید ابراهیم رئیسی به عنوان وزیر اقتصادی پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس معرفی شده است. 

به گزارش ایسنا، امروز رئیس جمهور لیست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد که در این لیست، احسان خاندوزی به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی معرفی شده است. 

خاندوزی دکتری اقتصاد دارد و متولد ۲۳ شهریور  ۱۳۵۹ در گرگان است که در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است که در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نفر هفتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از استان تهران انتخاب شد.

او عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم است که به عنوان نائب رئیس در کمیسیون فعالیت می‌کند و برخی از طرح‌ها و لوایح اقتصادی که وی در مجلس امضا کرده است شامل طرح ساماندهی حقوق و دستمزد در بخش عمومی، اصلاح قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، طرح مالیات بر عایدی سرمایه، طرح تحول بازار و صنعت خودروی سبک و طرح ساماندهی سهام عدالت می‌شود.


خاندوزی مقالات علمی و کتاب‌های متعدد اقتصادی نوشته است که کتاب‌های تألیفی وی به شرح زیر است: 

۱) خاندوزی سید احسان، مدینه عادله: مقدمه‌ای بر نظریه عدالت اقتصادی در قرآن، تألیف، انتشارات دانشگاهی، ۱۳۹۰/۰۴/۳۱

۲) خاندوزی سید احسان، درس‌های آخرین موج خصوصی سازی، تألیف، نشر آماره، ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
خاندوزی سید احسان، شاخصی برای عدالت، تألیف، انتشارات دانشگاهی، ۱۳۹۸/۰۱/۲۴

سوابق پیشین اجرایی وزیر پیشنهادی رئیسی برای سکانداری وزارت اقتصاد نیز شامل مدیر کل اقتصادی سابق مرکز پژوهش‌های مجلس، استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه، عضو هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت
کارشناس کمیسیون اقتصاد کلان و بازرگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضویت در هسته اندیشه ورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ تا ۱۳۹۸/۱۰/۳۰، عضویت در شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی در بازده ۱۳۹۸/۰۷/۱۶ است‌.

خاندوزی درحالی به عنوان سکاندار وزارت امور اقتصادی و دارایی معرفی شده است که این وزارتخانه مهم اقتصادی کشور وظایف متعددی چون ساماندهی و اصلاحات نظام مالیاتی، راهبری بازار سرمایه، تامین مالی داخلی و خارجی، سیاستگذاری و مدیریت بخش خصوصی، بهبود فضای کسب‌وکار، سامان دهی و سیاست‌گذاری صنعت بیمه برعهده دارد که وزیر این وزارتخانه باید توانمند و مسلط به حوزه‌های مختلف این وزارتخانه و مسائل اقتصادی و چگونگی حل و مدیریت آن‌ها باشد. 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha