• چهارشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400052014459
  • خبرنگار : 50024

مراجعه موارد مشکوک کرونا به بیمارستان‌های البرز رکورد زد

مراجعه موارد مشکوک کرونا به بیمارستان‌های البرز رکورد زد

ایسنا/البرز سخنگوی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در حال حاضر ۱۳۰۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند و طی ۲۴ ساعت گذشته هم ۴۲۱۹ نفر به صورت سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کرده‌اند.

مهرداد بابایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه روند صعودی شیوع کرونا همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳۰۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند و طی ۲۴ ساعت گذشته هم ۴۲۱۹ نفر به صورت سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کرده‌اند.

وی ادامه داد: در مقایسه با پریروز حدود ۲۰۰ نفر به مراجعان سرپایی استان اضافه شده و تا زمانی که تعداد مراجعین سرپایی کم نشود نمی‌توان به کنترل بیماری و ورود به  مرحله نزولی امیدوار بود.

وی توضیح داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۳ نفر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست داده اند و ۱۶۸ نفر بستری و ۱۱۴ نفر هم از بیمارستان‌های استان ترخیص شده اند.

بابایی اضافه کرد: علی رغم اینکه از لحاظ تعداد بستری در مقایسه با پیک‌های قبلی با بالاترین تعداد بیماران مواجه هستیم ولی خوشبختانه تعداد فوتی‌ها نصف اوج پیک‌های قبلی است.

این مسئول افزود: متاسفانه میزان رعایت شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم به حداقل رسیده و اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد، نمی تواند به کاهش بیماران امیدی داشت.

سخنگوی ستاد کرونای البرز با اشاره به اینکه با تمهیدات اندیشیده شده فعلا وضعیت را کنترل شده نگه داشته‌ایم، گفت: بخش‌های بستری موقت در بیمارستان‌های استان راه اندازی شده و علاوه بر این با اتخاذ سیاست‌هایی شرایط درمان بیماران سرپایی در همان مراحل اول درگیری ایجاد شده که این امر باعث کاهش تعداد بیماران بستری استان شده است.

وی اضافه کرد:  برای کاهش ابتلا به کرونا چاره‌ای جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود ندارد چون در این این صورت کنترل وضعیتی که ایجاد می‌شود، مثل برخی شهرها سخت خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha