• چهارشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400052014430
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

واحدهای تولید ماسک و الکل هرمزگان؛ نیازمند حمایت مردم استان

واحدهای تولید ماسک و الکل هرمزگان؛ نیازمند حمایت مردم استان

ایسنا/هرمزگان معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با اشاره به توسعه واحدهای تولید ماسک و الکل در استان از مردم هرمزگان خواست برای حمایت از تولیدات داخلی و کمک به رشد تولید در هرمزگان از ماسک‌ها، مواد ضدعفونی‌کننده و الکل‌های تولید استان استفاده کنند.

ایوب رحیمی، صبح امروز (۲۰ مردادماه) در نشستی خبری به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: حوزه صنعت در تولید و اشتغال بسیار پرکار است و نقش پروژکتوری را دارد که باید در همه حال روشن باشد و با نورش تمام واحدهای تولید را روشن نگاه دارد. در حال حاضر ۷۹۵ واحد تولیدی فعال در استان داریم که میزان اشتغال این تعداد واحدها ۲۶ هزار و ۸۴۳ نفر و ارزش کل سرمایه‌گذاری در این واحدها ۲۹۵ هزار میلیارد است.

وی افزود: با توجه به شعارهای چند سال اخیر و خصوصاً شعار امسال مشخص شده از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها"، ما از ابتدای سال جاری ۳ هدف عمده از جمله افزایش ظرفیت تولید، احیای واحدهای راکد و حفظ وضعیت تولید را در دستور کار خود قرار دادیم.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان تصریح کرد: یکی از چالش‌هایی که در ابتدای سال جاری با آن مواجه شدیم چالش برق در روند تولید بود. این چالش‌ها در تولید صنایع بزرگ استان از جمله واحدهای تولید فولاد و آلومینیوم پررنگ بود اما خوشبختانه با یک مدیریت صحیح توانستیم تا حدودی برق موردنیاز دستگاه‌ها و ماشین‌آلات تولید فولادسازی و کارخانه سیمان را به چرخه مدار برگردانیم.

رحیمی عنوان کرد: در تولید فولاد در ۴ ماه ابتدایی امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد، در تولید آهن اسفنجی ۱۵ درصد رشد، در شمش آلومینیوم ۲ درصد و در گندله‌سازی ۳۰۰ درصد رشد داشتیم. همچنین در حوزه تولیدات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی، ۲۴ درصد رشد داشتیم که از دلایل آن احیای واحدهای تولید الکل و ماسک است و در تولید صنایع معدنی نیز شاهد رشد ۱۳ درصدی بودیم.

وی خاطرنشان کرد: در رابطه با پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها، از سال قبل مرکز فوریت‌های شبانه‌روزی ما در راستای رفع موانع تولید در سازمان صنعت و معدن اجرا شد که این مرکز همه‌روزه پیگیر مسائل و مشکلات درخواستی واحدهای تولیدکننده به‌صورت حضور فیزیکی و سامانه‌ای بوده است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اضافه کرد: وظیفه دیگر حوزه صنعت و معدن صدور مجوزها و اصلاح و تمدید مجوزهای پروانه بهره‌برداری است. در صدور و تمدید پروانه بهره‌برداری بیش از ۹۴ درصد رشد را با ارزش سرمایه‌گذاری بیش از چهار هزار درصد شاهد بودیم.

رحیمی بیان کرد: مهم‌ترین واحدی که در سال ۱۴۰۰ پیگیر آن هستیم واحد پترو صنعت گامرون است که با مشکل تأمین مواد اولیه رو به رو بود و ان‌شاءالله امسال به نتیجه خواهد رسید. مواد موردنیاز و تأمین ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و الکل با توجه به رایزنی‌هایی که از طریق سازمان در خصوص احیای واحدها انجام شد؛ پنج واحد تولید ماسک که تولید امسال آن بیش از شش میلیون عدد ماسک بوده و مواد ضدعفونی که میزان تولید در چهار ماه سال سی هزار لیتر و الکل نیز ۲۳۷ هزار لیتر تولید شده است.

وی تصریح کرد: در ۴ ماهه ابتدایی سال جاری تعداد ۱۴ واحد صنعتی با اشتغال ۱۲۳ نفر و سرمایه‌گذاری ۶۵ هزار میلیون ریال احیا شده و به چرخه تولید برگشتند. بهره‌برداری از طرح توسعه شرکت پالایش نفت بندرعباس و صدور پروانه بهره‌برداری این شرکت با افزایش سرمایه ۲۸ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از جمله فعالیت‌های مهم ما در یک سال گذشته بوده است. همچنین ۲ کارخانه کنسانتره سنگ‌آهن پدیده کاوش ایرانیان در راستای تکمیل زنجیره فولاد و پیگیری و اجرای برنامه‌های توسعه و تعمیق ساخت داخل به بهره‌برداری رسید.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان یادآور شد: در ۵ واحد صنعتی تولید ماسک استان در ۴ ماهه سال جاری بیش از ۶ میلیون عدد ماسک و در ۲ واحد صنعتی تولید الکل و مواد ضدعفونی ما نیز ۳۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی و ۲۳۷ هزار لیتر الکل تولید شده است. از مردم شریف هرمزگان خواهشمندیم برای حمایت از تولیدات داخلی و کمک به رشد تولید در هرمزگان از ماسک‌ها، مواد ضدعفونی‌کننده و الکل‌های تولید استان استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha