• دوشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400051812930
  • خبرنگار : 71129

تنش دیپلماتیک جدید میان هند و پاکستان بر سر "اهانت به مقدسات"

تنش دیپلماتیک جدید میان هند و پاکستان بر سر "اهانت به مقدسات"

یک پسربچه هشت ساله در شرق پاکستان پس از متهم شدن به اهانت به مقدسات در این کشور تحت حفاظت پلیس قرار گرفت او کوچکترین کسی است که به این جرم، متهم شده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، به دنبال حمله به یک معبد هندوها در پاکستان پس از آزادی این پسر بچه با وثیقه، خانواده این پسربچه و بسیاری از اعضای جامعه هندو در منطقه "رحیم یار خان" در پنجاب پاکستان گریخته یا مخفی شده‌اند ارتش در منطقه مستقر شده تا از بروز ناآرامی‌های بیشتر جلوگیری کند.

"احمد نواز"، سخنگوی پلیس این منطقه گفت: پلیس در جستجوی مهاجمان است و تیم‌های پلیس در حال دستگیری این افراد هستند اما هنوز کسی در این رابطه دستگیر نشده است.

این پسربچه متهم است که ماه گذشته میلادی به عمد روی فرش کتابخانه یک مکتب‌خانه که محل نگهداری کتاب‌های مذهبی است، ادرار کرده است. اتهام توهین به مقدسات در پاکستان با حکم اعدام همراه است.

یکی از اعضای خانواده این پسربچه از مکانی نامشخص گفت: این پسر درباره مساله اهانت به مقدسات آگاهی نداشته و به اشتباه چنین کاری کرده است. او هنوز نمی‌داند چه جرمی مرتکب شده و چرا یک هفته در زندان بود.

اتهام اهانت به مقدسات علیه یک کودک باعث شوکه شدن و تعجب کارشناسان حقوقی شده است که می‌گویند این اقدام غیرمنتظره است. تاکنون هیچ کودکی در پاکستان به چنین جرمی متهم نشده است.

قوانین توهین به مقدسات در گذشته به طور نامتناسب علیه اقلیت‌های مذهبی در پاکستان مورد استفاده قرار گرفته است. اگرچه از زمان اجرای مجازات اعدام برای این جنایت در سال ۱۹۸۶ تاکنون هیچ مجازات مربوط به این اتهام در این کشور اجرا نشده است، مظنونان اغلب توسط توده‌های مردم مورد حمله قرار می‌گیرند و برخی اوقات هم کشته می‌شوند.

عمران خان،‌ نخست وزیر پاکستان نیز این حمله را در توئیتی محکوم کرد و گفت: به رئیس پلیس ایالتی دستور داده تا اقدامات لازم را برای دستگیری عاملان حمله به معبد هندوها انجام دهند.

وزارت امور خارجه هند نیز دیپلمات پاکستان را برای اعلام اعتراض خود به این حمله احضار کرد و خواستار برقراری امنیت برای خانواده‌های هندوی ساکن پاکستان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۸ ۱۵:۱۵

کار این کودک اشتباه بوده است. اما به هر حال او یک کودک است. بهتر بود مسلمین و بزرگان آن منطقه به جای ارعاب این کودک و خانواده او با او صحبت می کردند تا آنها متوجه اشتباه خود شوند. و تنبیهی متناسب با سن کودک و خانواده در نظر گرفته میشد. مثلا کمک به شستشو و طهارت فرش و محل عبادی آنها. اینطوری هم روی رحمانی اسلام به آن خانواده هندو نمایش داده میشد هم کار اشتباه آنان بدون تنبیه باقی نمی ماند.