سرتیپ دوم پاسدار شیرالدین رضایی خواه در گفت و گو با ایسنا، در خصوص طرح سرباز مهارت گفت: نگاه نیروهای مسلح به این طرح برمیگردد به نگاهی که شورای عالی سیاستگذاری این نیروها پیادهسازی و ابلاغ میکند. شاید ابتدا به ساکن که این طرح ابلاغ و پیادهسازی شد در بدنه نیروهای مسلح تعداد کمی با این طرح همراه بودند، اما اکنون با کمک صدا و سیما و رسانههای خبری به جایی رسیدهایم که به عنوان یک هدفگذاری و سیاستگذاری عالی در بدنهی نیروهای مسلح، همکاری تنگاتنگی در رابطه با این موضوع صورت گرفته و برای اجرای این طرح، دستگاههای اجرایی دولتی همت به خرج داده و پای کار آمدهاند و البته در این زمینه موفق هم بودهاند و مایه امیدواریست که نگاه مقام معظم رهبری به اقتصاد کشور محقق شود.
وی افزود: نگاه ما به دلیل محدودیتهای سازمانی تا دیروز شاید زیاد مطلوب نبوده، اما با توجه به اینکه مشکلات سازمانی مرتفع شده، اکنون ما خودمان برای اجرای این طرح پیشقدم هستیم و این مهم رقم نمیخورد مگر اینکه عزیزانی مثل شما همکاری کنید و دست ما را در این حوزه بگیرید و این جای تقدیر و تشکر دارد.
فرمانده مرکز آموزش شهید مدرّس در رابطه با میزان رضایت از نحوه اجرای طرح گفت: رضایتمندی را باید در حوزههای متعدد نگاه کنیم اما اگر بخواهیم کلی بگوییم، این طرح، طرح نوپایی است و نیاز به گذر زمان دارد تا مشکلات و آسیبهایش احصاء شود و در راستای اصلاح آن، ساختار نیروهای مسلح در شورای عالی سیاستگذاری، مشکلات را برطرف کند. ضمن اینکه موازی با این حرکت دستگاههای اجرایی کشور نیز باید مشکلات فی مابین را حل کنند.
![](https://cdn.isna.ir/d/off/alborz/2021/08/07/3/61998017.jpg)
وی افزود: البته نیروهای مسلح نمیتواند به تنهایی این آسیبها را حل کند و این امر مستلزم همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی و دستگاههای متولی کشور با بدنه نیروهای مسلح است. هر چه این همکاری بیشتر و نزدیکتر شود و دلها به هم نزدیک شود در راستای هدفگذاری و سیاستگذاری جهاددانشگاهی، قطعا خروجی بسیار مثمرثمر بوده و رضایتمندی خوبی به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در حوزهی مهارتآموزی و آزمونهای ادواری، تربیتِ مربی یکی از شروط اصلی بوده است و حتما باید محقق شود. اگر این اتفاق بیافتد دو حسن دارد، اول اینکه اهمیت موضوع برای خود نیروهای مسلح روشن و تبیین میشود و دوم اینکه ما خواستار تربیت و آموزش خودمان خواهیم بود و خودمان را متعهد میدانیم که حتما در این رابطه کوشا باشیم و در این زمینه هر آنچه که از دستمان برمیآید انجام دهیم تا جهاددانشگاهی یا دستگاههای اجرایی دیگر بتوانند در این حوزه موفق باشند.
رضایی خواه گفت: با اینکه ما ابتدای کار هستیم اما یک نشاط، شادابی و جذابیت بین سربازانی که در حال گذراندن این آموزش هستند ایجاد شده است، این شادابی و نشاط جنبههای متعددی دارد و در حوزههای مختلف باید بررسی شود.
وی خاطرنشان کرد: لازم است انتهای هر دوره یک خروجی و ارزیابی انجام شود، زیرا ارزیابی گویای عملکرد و آسیبهایاحتمالی است، خروجیها و نگاهها را تعریف میکند و همچنین میزان و اعتبارسنجی دوره ها بدست خواهد آمد. وقتی اعتبارسنجی بدست آمد، برنامهریزی برای تربیت و آموزش راحتتر شده و راه را خیلی روشن برای همه دستگاهها تبیین میکند.
وی افزود: در حوزه برونسازمانی خیلی از سربازان ما با اینکه دارای مدارک عالیه تحصیلی هستند، برایشان جالب و زیباست که میبینند نظام، کشور، نیروهای مسلح و دستگاههای اجرایی دلسوز جوانان مملکت هستند.
![](https://cdn.isna.ir/d/off/alborz/2021/08/07/3/61998016.jpg)
سردار رضایی خواه با توجه به نزدیکی سالروز تاسیس جهاددانشگاهی گفت: زحمات جهاددانشگاهی بر کسی پوشیده نیست، فرزندان خود ما در جهاددانشگاهی آموزش دیده و در حوزه کار خود هم موفق بودهاند.
وی افزود: جهاددانشگاهی جز اهداف و توسعهی نگاههای انقلاب چیزی را دنبال نمیکند و این پشتوانه اصلی ما در حوزه آموزشها و آگاهی دادن به جوانان این مرز بوم است. میتوان گفت جهاددانشگاهی یکی از مولودهای انقلاب است، همانطور که سپاه نمادی از انقلاب است فکر میکنم جهاد دانشگاهی هم نمادی از انقلاب است و تا کنون وجودش مایه خیر و برکت بوده است و انشاءالله که بعد از این هم به همین شکل و حتی مضاعفتر برای ایران و ایرانی مایه خیر و برکت و مبارک خواهد بود.
![](https://cdn.isna.ir/d/off/alborz/2021/08/07/3/61998014.jpg)
انتهای پیام
نظرات