یونس ژائله روز چهارشنبه در جلسهی کمیسیون کارآفرینی، گردشگری و اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز که با موضوع بررسی شتاب دهنده های صادراتی در محل اتاق تبریز برگزار شد، با اشاره به وضعیت صنایع و واحدهای تولیدی همزمان با شیوع بیماری کرونا، گفت: در این وضعیت که ارتباطات تجاری کشورها، کاهش یافته باید به فکر اصول اساسی تجارت برای بعد از اتمام این بیماری بوده و راهکارهای جدیدی برای دوران پساکرونا بیابیم.
وی ادامه داد: صادرکنندگان باید خود را آماده برای حضور در بازارهای جهانی در دوران بعد از کرونا کنند و امروزه بحث تجارت الکترونیک اهمیت ویژه ای در حوزه تجارت یافته است که باید در این حوزه نیز به صورت اصولی فعالیت شود.
وی با تاکید بر لزوم تولید محصولات متناسب با بازارهای هدف افزود: شتابدهندههای صادراتی در وضعیت کنونی میتوانند نقش مهمی در بهبود وضعیت صادرات استان داشته باشند که در این راستا، باید شاهد برگزاری جلسات کارشناسی با حضور اساتید دانشگاهی، فناوران و تولیدکنندگان و صاحبان صنایع باشیم تا با یک کار تخصصی بتوانیم، موضوع را به پیش ببریم.
رییس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانش بنیان و گردشگری اتاق بازرگانی تبریز نیز با تاکید بر فاصله گیری از روشهای سنتی در تجارت گفت:آذربایجان شرقی با توجه به پتانسیل های قوی صادراتی و وجود منطقه آزاد ارس میتواند بحث شتاب دهندهها را به صورت اصولی به پیش ببرد.
سونیا اندیش با تاکید بر در پیش گرفتن اصول جدید در تجارت جهانی ادامه داد: باید از روش های سنتی فاصله بگیریم که شتاب دهنده های صادراتی با در پیش گرفتن اهداف و وظایف خود میتوانند در این راستا مثمرثمر باشند.
سید یوسف حسینی، رییس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز نیز در این جلسه با اشاره به رویکردهای شتاب دهنده های صادراتی، از مشکلات و معضلات موجود بر سر راه تولیدکنندگان سخن گفت.
به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز، کارشناسان حاضر در این جلسه در خصوص موضوع ایجاد مرکز شتابدهی تخصصی صادرات در اتاق تبریز به ارائه پیشنهادات و راهکارهای خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات