• پنجشنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400051409842
  • خبرنگار : 50450

سوال نماینده مجلس از وزیر:

چرا مالوجه بزرگترین روستای محروم کشور محسوب می‌شود

چرا مالوجه بزرگترین روستای محروم کشور محسوب می‌شود

ایسنا/کردستان نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای گفت:وزیر کشور سوال کردم، چرا مالوجه بزرگترین روستای محروم کشور محسوب می‌شود و پس از پیگیری‌های متعدد از معاون پارلمانی مجلس پیگیر سوابق و پرونده‌های این روستا شدم.

 پرویز اوسطی روز گذشته چهارشنبه، در حاشیه رونمایی از ارتقای روستای مالوجه به شهر اظهار کرد: مالوجه با وجود ظرفیت باغات انگور باغ شهر منطقه محسوب می‌شود و می‌تواند بعنوان قطب گردشگری شناخته شود.
وی افزود: از رحمانی فضلی بعنوان وزیر کشور سوال کردم، چرا مالوجه بزرگترین روستای محروم کشور محسوب می‌شود و پس از پیگیری‌های متعدد از معاون پارلمانی مجلس پیگیر سوابق و پرونده‌های این روستا شدم.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پس از پیگیری‌های چند ماهه و مکاتبات با وزیر کشور و استانداری پرونده مالوجه به مجلس شورای اسلامی ارائه و مالوجه با موافقت معاون اول رئیس جمهور به شهر تبدیل شد.
اوسطی تصریح کرد: همچنین با تزریق بودجه کافی و تخصیص اعتبارات کافی امید است، مالوجه توسعه کافی به عنوان شهر را کسب کند.
وی به حمایت‌های دولت از مردم شهر دلبران اشاره کرد و گفت: محور قروه، دلبران، قزلجکند که مالوجه هم جزو آن است، مناسب نیست و با توجه به ظرفیت‌های معدنی پوکه منطقه از محل حقوق معوقات معادن، آسفالت این منطقه انجام می‌شود.
اوسطی افزود: طرح گردشگری اتصال امام‌زاده باباگرگر به غار علیصدر همدان در دستور کار قرار گرفته است.
ساخت مدرسه ۶ کلاسه در مالوجه
وی با اعلام اینکه  مجوز مدرسه ۶ کلاسه از سوی ستاد فرمان حضرت امام در مالوجه گرفته شده است خاطرنشان کرد: ۲ مجتمع کشاورزی در شهر دلبران احداث شده است و ایجاد مجتمع دامپروری شهر مالوجه نیاز به تعیین تکلیف از سوی شوراهای اسلامی دارد.
اوسطی گریزی هم به رفع مشکلات کمبود آب منطقه زد و گفت: توسعه شهر دلبران و مالوجه نیازمند ایجاد قرارگاه عمرانی سپاه پاسداران است و استارت این کار زده شده است.
به گفته این نماینده مجلس، مشکلات آب آشامیدنی با انتقال سد آزاد قوچم به منطقه قروه و دلبران و روستاهای آن تا ۲ سال آینده برطرف خواهد شد.
اوسطی تصریح کرد: مردم شهر مالوجه می‌توانند برای ساخت و ساز از اعتبارات مالی بافت نوسازی بافت فرسوده استفاده کنند که بازپرداخت آن با سود اندکی به متقاضیان پرداخت می شود.همچنین توسعه این شهر را به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha