حسن ملکی در گفتوگو با ایسنا، درباره برنامهریزی درسی مبتنی بر شرایط کرونایی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته یک برنامه ویژه کرونا طراحی کرده بودیم. منتها در آن زمان هم فرصت ما کوتاه بود ولی خب گروههای ما محتوایی را آماده و به استانها ارسال کردند که در برخی استانها روند اجرا خوب و در برخی استانها خوب نبود.
وی افزود: اما برای امسال یک کارگروه، بسیار جدی در حال کار هستند و تجارب جهانی را مدنظر دارند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه سال گذشته این حجم از تجارب جهانی را در اختیار نداشتیم گفت: برای امسال مرکز امور بین الملل وزارتخانه طی هشت ماه گذشته، تعداد زیادی مطالب و محتوای علمی را ترجمه و گردآوری کرده است و کارشناسان ما نیز نسبت به شیوههای آموزش در دوران کرونا اشراف بیشتری پیدا کردهاند.
ملکی ادامه داد: آن کارگروه مشغول به کار است و ارزشیابیها و مطالعات انجام شده در داخل کشور را نیز در اختیار دارد که با توجه به مجموعه آنها یک الگوی برنامه درسی متناسب با شرایط کرونایی و آموزش غیرحضوری تدوین خواهند کرد. بنده خودم هم مستقیم بر کار نظارت دارم و امیدوارم این الگو از الگوی سال گذشته مطلوبتر و قویتر باشد.
وی درباره آماده سازی چاپ کتب درسی نیز گفت: عمده کتابها از دفاتر تألیف به اداره کل چاپ و نشر ارسال شدهاند. چاپ کتب درسی در این دو شرکت یک مقدار به علت گرفتاریهای ناشی از قعطی برق با وقفهای مواجه شده بود، اما اکنون مشغول هستند و به طور منظم کتب را چاپ میکنند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: برای سال آینده در ارائه کتابهای درسی قطعاً مشکلی نخواهیم داشت و کتب از ابتدای مهر ماه از طریق مدارس توزیع میشوند.
انتهای پیام
نظرات