• سه‌شنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400051208403
  • منبع : نمایندگی لرستان

اخراج نیروهای سفارشی شهرداری خرم‌آباد

اخراج نیروهای سفارشی شهرداری خرم‌آباد

ایسنا/لرستان ماجرای استخدام چندین نفر در شهرداری خرم‌آباد طی هفته‌های اخیر موجب انتقادات برخی از مسئولان استان شده و پیگیری‌هایی نیز برای اخراج آنان انجام شده است.

در همین راستا دستگاه‌های نظارتی نیز ورود کرده و خبر اخراج این افراد که گفته می‌شود ۹ نفر هستند شنیده شده است.

سعید رازنی مدیرکل بازرسی لرستان در این خصوص گفت: با پیگیری‌های مکرر بازرسی کل استان و تشکیل جلسات فوری در خصوص بکارگیری چند نفر از طریق شرکت خدماتی طرف قرارداد با شهرداری و تعیین ضرب الاجل در این زمینه، شهردار خرم‌آباد طی شرحی اعلام کرده که از ادامه کار افراد مذکور ممانعت به عمل آمده است.

وی ادامه داد: شهردار به امور اداری شهرداری نیز تأکید کرده تا با افراد خاطی برابر مقررات برخورد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha