این سد بر روی رودخانه خاوه و بهصورت خاکی با هستهی رسی احداث میشود و اردیبهشت ۹۵ درحالیکه فقط ۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت دوباره مناقصه برگزار و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء برنده و در خرداد همان سال عملیات اجرایی از سر گرفته شد.
طبق برنامه زمانبندی قرار بود سد تاج امیر که جزو طرحهای اقتصاد مقاومتی بود دو ساله تکمیل شود اما هرگز طبق این برنامه پیش نرفت و فقط وعده جدید به گوش میرسید.
سید موسی خادمی، استاندار لرستان اردیبهشت ۱۴۰۰ با اشاره به مشکلات سدسازی در لرستان، تصریح کرد: این موضوع تا چندی پیش یکی از مسائل مهم استان بود که خوشبختانه با حمایتهای انجامشده دو سد در لرستان(کمندان و تاج امیر) آماده آبگیری هستند و از وزیر نیرو تقاضا میکنم که یکی از برنامههای آینده پویش "هر هفته الف _ب" را به این موضوع در لرستان اختصاص دهد.
وی تاکید کرده بود: اگر این دو سد در لیست پروژههای افتتاحی قرار گیرد میتوانیم یک سری اشکالات جزئی و نقدینگی آن را حل کرده و با تلاش همکاران تا خرداد یا تیر ماه امسال به نتیجه برسانیم که آثار خیلی خوبی برای استان خواهد داشت.
خرداد و تیر که تمام شده و مرداد هم به نیمهها و عمر دولت دوازدهم به پایان رسیده ولی هنوز از آبگیری خبری نیست.
نورالدین درمنان، فرماندار دلفان در این خصوص به ایسنا گفت: استاندار لرستان بر اساس قول مدیران شرکت آب منطقهای، این وعده را داده و ما هم بر این اساس صحبتهایی را مطرح کردهایم.
وی در پاسخ به پرسشی که این سد امکان آبگیری دارد؟ گفت: به نظر من این سد کار زیادی برای آبگیری ندارد و مسئولان شرکت آب منطقهای میتوانند دلایل این کار را عنوان کنند.
درمنان با تاکید بر اینکه تلاش و پیگیریهای زیادی در دولت دوازدهم توسط استاندار، نماینده مجلس، شرکت آب منطقهای و برخی دیگر از مسئولان برای تکمیل این سد انجام شده، افزود: خیلی امیدوار بودیم سد تاج امیر در همین دولت به بهرهبرداری برسد اما نشد.
انتهای پیام
نظرات