به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۱۲ سنت معادل ۱.۵ درصد کاهش یافت و به ۷۴ دلار و ۲۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۹۷ سنت معادل ۱.۳ درصد کاهش یافت و به ۷۲ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه رسید.
به گفته ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA، چین پرچمدار احیای اقتصادی در آسیا بوده است و اگر فعالیت اقتصادی این کشور آهسته شود، نگرانیها درباره تنزل دورنمای اقتصاد جهانی فزونی پیدا خواهد کرد. دورنمای تقاضا برای نفت شکننده است و احتمالا تا زمان پیشرفت روند واکسیناسیون جهانی بهبود پیدا نمی کند.
نتایج یک نظرسنجی تجاری نشان داد رشد فعالیت کارخانه ای چین در ژوییه که تقاضا برای نخستین بار در بیش از یک سال گذشته رشد منفی پیدا کرد، افت شدیدی داشت. رشد منفی تقاضا ناشی از قیمتهای بالای کالا بوده و چالشهای پیش روی بزرگترین قطب تولید جهان را بارز کرد.
نتایج ضعیف این نظرسنجی خصوصی که تولیدکنندگان کوچک و صادرات محور را تحت پوشش قرار می دهد، تا حدود زیادی با نظرسنجی رسمی همخوانی داشت که روز شنبه منتشر شد و نشان داد فعالیت تولیدی با آهسته ترین آهنگ در ۱۷ ماه اخیر رشد کرده است.
همچنین نظرسنجی رویترز که نشان داد تولید نفت اوپک در ژوییه به بالاترین میزان از آوریل سال ۲۰۲۰ رسیده است، عامل دیگری بود که قیمتها را تحت فشار کاهشی قرار دارد. افزایش تولید این گروه در راستای تسهیل محدودیت عرضه گروه اوپک پلاس صورت گرفته است.
اگرچه آمار جهانی ابتلا به کووید ۱۹ همچنان رو به صعود است اما تحلیلگران می گویند نرخ بالاتر واکسیناسیون نیاز به وضع قرنطینه های سخت گیرانه ای که سال گذشته باعث ریزش تقاضا برای نفت شدند را محدود خواهد کرد.
دکتر آنتونی فاوچی، کارشناس ارشد بیماریهای عفونی آمریکا گفت: ایالات متحده دوباره به قرنطینه برای مقابله با شیوع کووید ۱۹ متوسل نمی شود اما اوضاع در حال وخیمتر شدن است زیرا کرونای دلتا باعث افزایش موارد ابتلا در میان افراد واکسینه نشده شده است.
بر اساس گزارش رویترز، در این بین، آمار نشان داد با کاهش محدودیتهای قرنطینه هند، مصرف روزانه بنزین در این کشور ماه گذشته از سطح پیش از شیوع ویروس کرونا فراتر رفت در حالی که فروش گازوئیل اندک بود که منعکس کننده ضعیف ماندن فعالیت صنعتی در ژوییه بوده است.
انتهای پیام
نظرات