• یکشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400051006491

موفقیت یک پلتفرم بومی آنلاین در شرایط جنگ اقتصادی

رحیم زارع: توسعه اقتصاد دیجیتال یک الزام است

رحیم زارع: توسعه اقتصاد دیجیتال یک الزام است

ایسنا/فارس عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت و لزوم توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و حمایت از کسب و کارها و فروشگاه‌های آنلاین ایرانی، گفت: با توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور، زیرساخت‌های دانش و فناوری در ایران توسعه می‌یابند.

رحیم زارع در گفت و گو با ایسنا افزود: اتفاقات دنیا در زمینه توسعه کسب و کارهای فضای مجازی و بستر آنلاین نشان می‌دهد که جنگ امروز در زمینه اقتصاد دیجیتال است و هر کشوری در این زمینه رشد لازم را نداشته باشد محکوم به وابستگی و عقب‌ماندگی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نباید تصور کنیم که با شکل‌گیری و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و رشد روزافزون فروشگاه‌های آنلاین فقط در زمینه خدمات پیشرفت میکنیم. برایند این فعالیت‌ها قطعا رشد و توسعه دانش و فناوری را هم به دنبال دارد. به عنوان مثال فروشگاه‌های آنلاین بزرگی مثل دیجیکالا که کاملا ایرانی هستند توانسته‌اند برای هرکدام از چالش‌های موجود در کشور از جمله لجستیک و انبارداری زیرسات‌های عظیم دانش‌بنیان و فناورانه ایجاد کنند.

او خاطرنشان کرد: ایجاد و اداره یک مرکز پردازش کالای آنلاین با به عنوان بزرگترین زیرساخت دانش‌بنیان منطقه برای کشور قابل افتخار است زیرا که چنین زیرساخت‌هایی فناوری‌هایی مثل هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را هم در داخل کشور بومی می‌کنند و توسعه می‌دهند. 

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه عدم واگذاری جبهه‌های جنگ اقتصادی گفت: بحث اقتصاد دیجیتال، توسعه فروشگاه‌های آنلاین، توسعه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در حال حاضر مورد توجه بسیاری از ابرقدرت‌هاست.

وی افزود: در منطقه خاورمیانه نیز تحرک‌هایی از طرف غرب برای تسخیر و نفوذ همه‌جانبه به بازارهای آنلاین رصد شده است که نشاندهنده سرمایه‌گذاری عظیم سایر کشورها در این حوزه است.

زارع گفت: در شرایط جنگ اقتصادی تولید ۹ هزار شغل برای جوانان و نخبگان کشور و ایجاد زیرساخت برای ۱۵۰ هزار کسب و کار ایرانی از طرف یک فروشگاه آنلاین ملی مثل دیجیکالا تحسین برانگیز است و همه جای دنیا این کسب و کارهای بزرگ بومی را به عنوان برندهای ملی مورد حمایت قرار می‌دهند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: باید دولت زمینه رشد تمامی کسب و کارهای بر بستر اقتصاد دیجیتال را ایجاد کند تا شاهد شکل‌گیری ده‌ها نمونه دیگر از این برندهای ملی در کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha