• یکشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400051006378
  • خبرنگار : 50187

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:

باید بازنگری جدی در سررسید، مبلغ و نرخ تسهیلات کرونایی انجام شود

باید بازنگری جدی در سررسید، مبلغ و نرخ تسهیلات کرونایی انجام شود

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: پیش بینی تسهیلات کرونایی در حمایت از اصناف برای مدیریت بازه زمانی یک ساله بود که شرایط کرونایی استمرار پیدا کرد و اکنون یک و نیم سال درگیر هستیم و به نظر بنده باید بازنگری جدی در سررسید، مبلغ و نرخ تسهیلات صورت بگیرد و اگر این اصلاحیه باشد در واحدهای صنفی کل کشور میزان استفاده از تسهیلات بیشتر خواهد بود.

دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" شامگاه ۹ مردادماه در برنامه گفت و گوی خبری شبکه استانی کرمان درباره حمایت های انجام شده از اصناف در دوران کرونا اظهار کرد: یکی از جوامع هدف تحت تاثیر کرونا بخش خدمات، اصناف و مجامع کوچک بود که باید مورد حمایت قرار می گرفت و ما در دو سطح اقدامات را دنبال کردیم که یکسری مسائل ملی در ستاد ملی کرونا و درباره موضوعات بیمه ای، مالیاتی و تامین منابع مالی بود و بخشی مسائل استانی بود که در دستور کار قرار گفت.

وی افزود: بسته حمایتیِ ملی در کل کشور ابلاغ شد و البته معتقدیم این بسته حمایتی اصلا پاسخگوی ضرر و زیان اصناف و کسب و کارها نبود و آسیب شناسی درخصوص شرایط فعلی اعمال شده است.

پورابراهیمی تصریح کرد: در استان کرمان نیز مسائلی دنبال شد تا موضوعات مربوط به فضای حمایتی را به شکل های مختلف پیش ببرد و منتظر خواهیم بود با دولت سیزدهم مقدمات طرح جامع حمایت از واحدهای صنفی را در قالب پیامدهای کرونا به شکل ویژه تر دنبال کنیم و بخش های کارآمد فعلی ادامه می یابد و بخش جدید نیز در دستور کار قرار می گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس درباره تسهیلات کرونایی بیان کرد: این تسهیلات عدد قابل توجهی نبود و مورد استقبال واقع نشد و تنها بخشی از آن اجرایی شد و براساس گزارش واحدهای صنفی، درصد بسیار کمی از این تسهلات استفاده کردند زیرا شرایط و نحوه پرداخت تسهیلات مطلوب نبود.

وی اظهار کرد: پیش بینی تسهیلات برای مدیریت بازه زمانی یک ساله بود که شرایط کرونایی استمرار پیدا کرد و اکنون یک و نیم سال درگیر هستیم و به نظر بنده باید بازنگری جدی در سررسید، مبلغ و نرخ تسهیلات صورت بگیرد و اگر این اصلاحیه باشد در واحدهای صنفی کل کشور میزان استفاده از تسهیلات بیشتر خواهد بود.

پورابراهیمی ادامه داد: نمی شود انتظار همراهی از اصناف در مدیریت کرونا داشت و از سوی دیگر از آنها حمایت نکنیم.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم حمایت های جدی تری از اصناف داشته باشیم، تصریح کرد: استان کرمان ظرفیت های جداگانه ای دارد و یکی از موضاعات در مقابله با کرونا، واردات واکسن توسط بخش خصوصی است که برای نیروهای خودشان وارد کنند و مازاد واکسن ها به جامعه هدفی که در ستاد کرونای استان تصویب می شود، تزریق شود که یکی از حوزه ها نظام صنفی است و امیدواریم به زودی مجوز واردات واکسن برای شرکت های خصوصی استان کرمان صادر شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در ادامه گفت: از دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم خانواده افراد ارائه دهنده خدمات درمانی نیز در اولویت تزریق واکسن قرار بگیرند.

وی اظهار کرد: آمار مرگ و میر افراد بالای ۵۰ و ۶۰ سال مبتلا به کرونا به حداقل رسیده که نشان می دهد واکسیناسیون اثرگذار بوده لذا از مردم خواهش می کنیم حتما از واکسن کرونا استقبال کنند تا با رعایت پروتکل و واکسن در بازه زمانی چند ماهه کمک کنیم شرایط عادی به استان و کشور بازگردد و این بزرگ ترین حمایت از واحدهای صنفی است.

پورابراهیمی تصریح کرد: با پیش روی در واکسیناسیون گروه های هدف کنونی، به تدریج واکسن به همه گروه های هدف تا ۱۸ سالگی می رسد و کمتر از این سن فعلا برنامه ای وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری در هفته جاری و آغاز فعالیت دولت جدید اظهار کرد: در حوزه اقتصادی انتظارات از دولت سیزدهم بسیار متفاوت از دولت یازدهم و دوازدهم خواهد بود و آنچه مبنای تصمیم است این است که بتوانیم آغاز یکسری جراحی های اقتصادی را در ساختار اقتصادی کشور داشته باشیم تا بتواند هم اثر کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت بر زندگی، معیشت و اشتغال مردم داشته باشد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه برنامه مجلس در فاز اول رسیدگی به برنامه های پیشنهادی وزراست، بیان کرد: اولین مطالبه جدی ما از دولت این خواهد بود تیم حوزه اقتصادی، برنامه جامع و کامل متناسب با موضوعات امروز کشور داشته باشد، چه با موضوع تحریم ها و چه بدون تحریم.

وی اظهار کرد: معتقدیم این برنامه باید مورد وفاق متخصصان حوزه های مربوطه باشند و مسئله مهم انتخاب افراد متناسب با این مسائل است.

پورابراهیمی تصریح کرد: تاکید ما این است افراد توانمند، کارآمد و باسوادترین ها برای ماموریت های اقتصادی انتخاب شوند. مجلس به دلیل شرایط کشور با هیچ کس تعارف نمی کند هم در برنامه و هم در گزینش افراد زیرا فرصت آزمون و خطا نداریم.

وی بیان کرد: مسئله مهم دیگر هماهنگی بین اعضای کابینه است و اینکه فرمانده واحده واحد علم جریان اقتصادی کشور را به دست بگیرد و صدای واحد از حوزه اقتصادی به گوش برسد.

نماینده کرمان و راور در مجلس گفت: هیچ مشکلی در کشور لاینحل نیست و اگر برنامه علمی داشته باشیم می توانیم از مشکلات عبور کنیم و شرط آن کار کارشناسی و علمی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha