محمدرضا ذوالقدریها روز گذشته (۹ مردادماه) در مراسم بهرهبرداری از باغموزه دفاعمقدس ابهر با اشاره به اینکه در روزهای پایانی فعالیت این دوره از شورای اسلامی و شهرداری قرار داریم، اظهار کرد: طی چهار سال گذشته زحمات زیادی کشیده شد تا بتوانیم خدماتی ارزشمند و به یادگار برای مردم ابهر باقی گذاریم.
وی با بیان اینکه طی چهار سال گذشته بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی به جز پروژههایی که شهرداری در آن مشارکت داشته، در سطح شهر اجرا شده است، ادامه داد: پروژههای خوب نیمهتمامی نیز در سطح شهر وجود دارد که مهمترین دلیل به پایان نرسیدن آن، کمبود زمان و تاثیرات تورم است.
شهردار ابهر یادآور شد: از جمله مهمترین پروژههای شهرداری در این ایام میتوان به موزه شهدای انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع، با زیربنای ۲۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری، کتابخانه و فرهنگسرای فرزانگان ابهر به مساحت ۴۵۰ مترمربع و با زیربنای ۶۳۷ مترمربع در دو طبقه با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد بازآفرینی شهری، افتتاح فاز اول پارک شناط با حضور مسئولان شهرستانی در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۳۵میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری اشاره کرد.
وی اظهار کرد: همزمان با افتتاح این طرحها، پروژههایی نظیر بهرهبرداری از کانال جمعآوری آبهای سطحی واقع در میدان جانباز با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال، بهرهبرداری از نمازخانه و سرویس بهداشتی واقع در بلوار امام (ره) شناط با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال نیز به صورت غیرحضوری به بهرهبرداری رسید.
ابهر جزو معدود شهرستانهای دارای موزه دفاعمقدس
شهردار ابهر با تاکید بر اینکه ابهر جزو اولین شهرستانها در کشور است که صاحب باغموزه دفاعمقدس میشود، اضافه کرد: این باغموزه یادگاری ارزشمند در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال پیام شهدا برای نسلهای بعد است.
ذوالقدریها با تاکید بر اینکه این موزه با حداقل امکانات و هزینه و با بهرهگیری امکانات و نیروهای شهرداری و نیز کمک پیشکسوتان دوران دفاعمقدس به ثمر نشست، افزود: برای بهرهبرداری از این مجموعه حدود یک میلیارد تومان هزینه شده است.
این مسئول با یادآوری این موضوع که در سال ۹۶ بودجه شهرداری ۴۱ میلیارد تومان بود که امسال این رقم به ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده و این افزایش بودجه در حالی است که از سال ۹۶ مبلغ ارزشافزوده پرداختی به شهرداری به دلیل تغییر در نحوه توزیع ۵۰ درصد کاهش داشت، اظهار کرد: در حوزه سرمایهگذاری و ایجاد درآمدهای پایدار نیز با سرمایهگذاری بخش خصوصی درآمدهای خوبی برای آینده ایجاد شده است که از جمله مهمترین این پروژهها میتوان به مجتمع تجاری ارغوان، پردیس سینمایی و بازار سنتی اشاره کرد.
بدهیهای شهرداری ابهر به صفر میرسد
ذوالقدریها با تاکید بر اینکه طی چند سال گذشته با چالشها و بحرانهای مختلفی دست و پنجه نرم کردیم، تصریح کرد: علیرغم همه مشکلات، با تلاش همکاران در حوزهای مختلف در سال ۹۷ و ۹۸، شهرداری ابهر در ارزیابی عملکرد، موفق به کسب رتبه برتر استان شد. همچنین با اقدامات و پیگیریهای انجام شده، درجه شهرداری پس از ۱۶ سال از سوی وزارت کشور از درجه ۸ به درجه ۹ ارتقا پیدا کرد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بدهی شهرداری ابهر به کمترین حد رسیده است، اذعان کرد: تلاش داریم طی روزهای آینده رقم این بدهی را به صفر برسانیم.
شهردار ابهر با یادآوری اینکه همه تلاش خود را به کار بسته تا با کاهش هزینه و مدیریت منابع، شهر را ارزان اداره کند، متذکر شد: طی این سالها هیچ نیروی بدون مجوزی به شهرداری وارد نشده و حتی نسبت به چهار سال قبل حدود ۷۰ نفر به دلیل بازنشستگی کاهش نیرو داشتیم.
برخورداری از پیوست فرهنگی، اولویت پروژههای عمرانی ابهر
در ادامه این مراسم، سخنگوی شورای اسلامی شهر ابهر نیز با تبریک عید غدیر و دهه ولایت و امامت، تاکید کرد: عید غدیر از بزرگترین اعیاد ما شیعیان به شمار میرود؛ به همین خاطر همه ما باید در ترویج و تبیین فرهنگ غدیر اهتمام لازم را داشته باشیم.
مصطفی محمودی با تبریک به منتخبان جدید شورای شهر ابهر، ادامه داد: همه تلاش شورا باید حل مشکلات مردم و گشودن گره مشکلات آنان باشد.
وی با اشاره به توجه ویژه شهرداری و شورای اسلامی شهر ابهر به موضوع فرهنگ، اظهار کرد: با توجه به همین موضوع سعی کردیم هیچ پروژهای بدون پیوست فرهنگی نباشد.
محمودی با بیان اینکه موزه شهدای انقلاب اسلامی و دفاعمقدس و نیز کتابخانه حسینآباد ابهر، از جمله پروژههای فرهنگی است که در این دوره احداث شد، اضافه کرد: ایجاد دومین کتابخانه بزرگ استان در شهرستان ابهر نیز از دیگر پروژهها است که انجام کامل آن نیازمند عملیاتی شدن قولهای داده شده در این زمینه بوده و انتظار داریم مسئولان شهرستانی و استانی همه توان خود را برای تکمیل و به بهرهبرداری رسیدن این پروژه به کار گیرند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ابهر با اشاره به چند نمونه از کارهای عمرانی شهرداری و شورای اسلامی شهر ابهر در دوره پنجم، گفت: طی این دوره همه تلاش خود را به کار بستیم تا شرمنده مردم نشویم و سعی کردیم در استان و کشور آبروداری کنیم تا شورای اسلامی شهر ابهر متهم به کمککاری نشود.
محمودی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات بنیادین شورای پنجم این است که اجازه کندهکاری در خیابانهایی مانند طالقانی، آزادگان از مسیر بهشت کبری تا میدان خاتم و کوهنورد به دستگاههای خدماترسان داده شد، اضافه کرد: این اقدام در راستای تامین امنیت بهداشتی، تامین آب شرب و نیز تامین گاز شهروندان از یک مسیر دیگر به جهت اطمینان از قطع نشدن گاز شهری انجام شد.
وی همچنین گریزی به موضوع آرامستان جدید ابهر زد و افزود: با افتتاح آرامستان جدید تا ۱۰۰ سال دیگر خیال مردم از جهت دفن اموات در این آرامستان راحت خواهد بود.
این مسئول تاکید کرد: رینگ جنوب شهر ابهر نیز به واسطه درایتی که شورای اسلامی شهر انجام داد، به نیمه راه رسیده و در آینده نزدیک آسفالت خواهد شد.
وی با اشاره به بازآفرینی پارک پردیس، تصریح کرد: چهار سال قبل غربیترین و شرقیترین نقطه پارک پردیس ابهر جزو نقاط بدون امنیت شهر به شمار میرفت و مشکلاتی برای مردم به وجود میآورد اما با اجرای طرحهای بازآفرینی در حال حاضر این پارک به یکی از اماکن تفریحی و گردشگری خوب برای مردم ابهر تبدیل شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ابهر با بیان اینکه برای اولینبار در شناط، پارک بزرگی کلنگزنی و به بهرهبرداری رسید، ادامه داد: بازگشایی طالقانی شمالی علیرغم همه محدودیتها و موانع قانونی و نیز کلنگزنی استخر شناط، از دیگر اقدامات در این منطقه است.
وی با یادآوری اینکه احداث ساختمان اداری خدماتی در حسینآباد، ساختمان اداری و خدماتی در شریفآباد و زمین چمن فوتبال شریفآباد نیز از دیگر اقدامات انجام شده در نواحی است، تصریح کرد: همه این موفقیتها در سایه همت بالای اعضای شورا و شهرداری و نیز تعامل خوب مردم به دست آمده است.
ایجاد ۴۰۰ مغازه در راستای ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ابهر
وی با اشاره به موضوع ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری، اضافه کرد: با توجه به همین موضوع، حمایت از سرمایهگذاران از اولویتهای اصلی شورا در این دوره بود.
محمودی با توضیح این مطلب که در راستای ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری حدود ۴۰۰ باب مغازه در قالب پروژههای مجتمع تجاری ارغوان، پردیس سینمایی، بازار سنتی و چندین مغازه در مجتمع باران احداث شده که هم میتوان آن را فروخت و هم اجاره داد و این میتواند باعث ایجاد درآمدی پایدار برای شهردای ابهر باشد.
انتهای پیام
نظرات