مهندس محمود حبیبی در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهارکرد: هدف از طراحی سیم کارت ها صیانت از دانشآموز در فضای مجازی است تا از محتوای آموزشی مناسب بهرهمند شوند. پیشنویس طرح آماده شده و در مرحله آمادگی برای امضای دو وزیر ارتباطات و آموزش و پرورش است. این احتمال وجود دارد که طرح این هفته به امضای دو وزیر برسد که در هر صورت اگر محقق نشد برای دولت بعدی باقی میماند.
وی افزود: تهیه و توزیع سیم کارت دانشآموزی موضوعی است که چندان به تغییر دولتها بستگی ندارد و سیاستی است که باید اجرایی شود.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا تهیه سیم کارت برای همه دانش آموزان اجباری خواهد بود؟ گفت: این اقدام بر اساس درخواست اولیاء صورت میگیرد و اجباری نیست که همه دانشآموزان موظف به داشتن سیم کارت باشند. وبسایتی طراحی خواهد شد و خانوادههایی که تمایل داشته باشند میتوانند ثبتنام کنند.
حبیبی درباره آمادگی برای تامین این حجم از سیم کارت برای دانش آموزان اظهار کرد: این فرایند، مرحله به مرحله جلو میرود و ممکن است همه دانشآموزان مایل به دریافت آن نباشند. پیشبینی ما این است که در فاز اول شاید ۱۰ درصد دانشآموزان بخواهند سیم کارت دریافت کنند که برای تهیه این تعداد سیم کارت مشکلی وجود ندارد.
وی درباره هزینه اینترنت شاد در سال تحصیلی آینده نیز گفت: به لحاظ فنی اگر شبکه شاد بهعنوان کمکی و مکمل در کنار آموزش حضوری استفاده شود که حتماً اینگونه هم خواهد بود در کنار بازگشایی مدارس، آمادگی لازم را برای انتقال اطلاعات دانشآموزی و تشکیل کلاس در شاد داریم. هر قاعدهای برای شاد در نظر بگیرند برای سیم کارت ها هم همینگونه است؛ اگر استفاده از شاد رایگان باشد اینترنت سیم کارت ها هم همینطور خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات