سرهنگ حیدر سوسنی اظهار کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر کلاهبرداری از طریق خرید و فروش حواله های خودرو در شهرستان «جم»، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی ادامه داد: در پی تلاشهای کارگاهان پلیس آگاهی مشخص شد افرادی با تشکیل بنگاه معاملاتی غیر رسمی خرید و فروش خودروهای ایرانی، با سو استفاده از تورم بازار در مدتد ۲ سال گذشته تاکنون با تنظیم قرادادهای سوری مبالغی از متقاضیان اخذ و به حساب شخصی خود واریز و تعهد میکردند خودرو را به صورت حوالهای در مدت زمان ۳ الی ۴ ماه تحویل مشتریان دهند.
سوسنی با اشاره به اینکه این باند کلاهبرداری به قصد فریب شهروندان در ابتدا به تعهد خود عمل کرده و پس از کسب اعتماد عمومی نسبت به ثبت نام مجدد مشتریان اقدام میکردند افزود: بعد از گذشت چند ماه و در پی نوسان قیمت خودرو و همچنین تغییر نحوه واگذاری خودرو از سوی شرکتهای خودرو ساز، متهمان به تعهدات خود عمل نکرده و مبالغ هنگفتی را از این طریق کسب میکنند.
وی با بیان اینکه با تلاش ماموران پلیس آگاهی شهرستان تعداد ۱۰ نفر از اعضای این باند دستگیر شده اند تصریح کرد: در همین ارتباط از ۴۸۰ شهروند جمی برای خرید و فروش ۷۲۰ دستگاه خودرو به ارزش ۱۳۰ میلیارد تومان کلاهبرداری صورت گرفته و هیچ گونه خودروی نیز به مالکین تحویل داده نشده است.
این مقام انتظامی اضافه کرد: همه افراد دستگیر شده این باند کلاهبرداری پس از تشکیل پرونده و تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی تحویل راجع قضایی شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان بوشهر، سرهنگ سوسنی از شهروندان خواست، هرگونه معاملات خودرویی خود را پس از استعلام از پلیس های راهور و آگاهی در بنگاههای معاملاتی معتبر ثبت کنند.
انتهای پیام
نظرات