با توجه به شرایط بحرانی تنکابن پزشکان متخصص عمومی بیانیه ای صادر کردند.
در این بیانیه آمده است:
به دلیل افزایش شمار بیماران و پر شدن ۲ بخش ICU و تمامی تخت های بیماران کرونایی، استهلاک و برخی خرابی تجهیزات، خستگی مفرط کادر درمانی و خدماتی و همچنین کاهش قابل توجه حمایت های مردم و مسئولان، تنکابن وارد شرایط فوق بحرانی شده و بر این اساس متخصصان بیماری های عفونی خواهان تعطیلی ۱۰ روزه صنوف و تمامی مبادی های شهری و شهرستانی هستند.
در این بیانیه که خطاب به رییس ستاد کرونا شهرستان تنکابن (فرماندار) صادر شده است، متخصصان عفونی با هشدار نسبت به رعایت ضعیف پروتکل ها تاکید کردند که اگر شرایط به همین روال ادامه یابد تبعات انسانی موضوع فوق غیرقابل جبران خواهد بود.
از آنجا که رونوشت این نامه خطاب به امام جمعه و رییس شبکه بهداشت تنکابن است، صحت و سقم را از زبان رییس شبکه بهداشت جویا شدیم، وی با تاکید بر صحت ادعای فوق می گوید: این یک حقیقت است که اگر مسئولان شهرستان اعم از فرمانداری و ادارات متولی و همچنین مردم شهرستان تنکابن این موضوع را جدی تلقی نکنند به زودی بیمارستان قادر به پذیرش بیماران نخواهد بود.
نیما نژادمقدم در گفت و گو با ایسنا، از هشدار وزیر بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران نسبت به تشدید و وخامت بیماری سخن گفت و تصریح کرد: در زمان انتخابات بیمارستان شهید رجایی تنها ۷ بیمار بستری داشت چراکه مردم رعایت می کردند اما سهل انگاری مردم و مسئولان و همزمانی شیوع ویروس جهش یافته کرونا (دلتا) و نیز متعاقب آن مسافرت ها و برگزاری مراسم مختلف جشن و عزا و دورهمی های خانوادگی سبب شد تا هم اکنون شرایط در حالت فوق بحران قرار گیرد.
وی با ابراز گلایه از باز بودن تالارها و برخی صنوف ممنوع الکار در این شرایط یادآور شد: پزشکان متخصص عفونی با توجه به رویت شواهد موجود و روند پذیرش بیماران بستری هشدار فوق را صادر کردند که اگر مردم رعایت نکنند و مسئولان وظایف را انجام ندهند شرایط از آنچه هست بمراتب بدتر خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت تنکابن با بیان اینکه تنها مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت هستند و تمامی تالارها باید بسته باشند، خاطرنشان کرد: هم اکنون در کل استان روزی ۴۰۰ بیمار کرونایی بستری می شوند، وقتی تعداد بیماران سرپایی به صورت روزانه افزایش می یابد مگر بیمارستان های استان چقدر ظرفیت دارند.
نژاد مقدم با تاکید بر اینکه هنوز به قله پیک پنجم کرونا نرسیده ایم در پاسخ به پرسشی مبنی بر دایر شدن بیمارستان صحرایی در غرب استان اظهار کرد: این موارد قطعا توسط مسئولین رده بالا پیش بینی و همه جوانب آن نیز سنجیده شده است اما چرا باید کار به آنجا کشیده شود وقتی می توان با رعایت مناسب و اصولی پروتکل ها از بحران کرونا عبور کرد.
وی افزود: بیمارستان صحرایی هم حتی اگر دایر شود ظرفیت محدودی دارد و اگر باز پروتکل ها نادیده گرفته شوند، آن نیز کارگشا نخواهد بود ضمن اینکه بیمارستان صحرایی یعنی امکاناتی نظیر کادر درمانی و تجهیزات و غیره، این در شرایطی است کادر درمان واقعا خسته شده اند و فشار مضاعفی را تحمل می کنند.
رییس شبکه بهداشت درمان تنکابن در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت واکسن شهرستان تنکابن نیز اظهار کرد: حدود ۲۶ درصد مردم شهرستان دوز اول واکسن را دریافت کرده اند، هم اکنون سن واکسیناسیون در روستاها ۵۰ سال به بالا و در شهر نیز افراد بالای ۵۸ سال هستند به علاوه اینکه واکسیناسیون معلمان، رانندگان تاکسی و زندانیان نیز همزمان در حال اجراست.
انتهای پیام
نظرات