مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان در مراسم افتتاح این طرح گفت:در هر جامعه اسلامی تربیت نیروی کارآمد، متخصص،دلسوز و متعهد بهترین سرمایه گذاری بوده که با کارآمدی خود میتواند تکنولوژی ملی یک جامعه را ایجاد کند.
حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم با اشاره به مشخص بودن اهمیت دانشگاهها ،دانشگاه را محور توسعه، رشد و حرکت اجتماعی و پژوهشی ،علمی و سیاسی دانست و اظهار کرد: در جامعه توسعه یافته امروز سرمایه هر جامعه به ارز ،هواپیما ،ریل و قطار و سد آن کشور نبوده بلکه سرمایه آن جامعه نیرویهای انسانی متعهد و متخصص و کارآمد با هنجارهای اجتماعی آن کشور است.
وی افزود:به واسطه تربیت سرمایههای نیروی انسانی متخصص ،کار آمد و دلسوز است که با تکنولوژیهای ملی آن جامعه هواپیما ، قطار ،ریل و سد ایجاد میشود و اگر این سرمایه نباشد یک تکنولوژی وارداتی و ناکارآمد خواهیم داشت که هر گاه استکبار همت کند آن را از ملت خواهد گرفت .
حسنی حلم تصریح کرد: امروز به همت جوانان جهاد دانشگاهی دانشگاههای سطح کشورمان پیشرفت و حرکت اثر بخشی در بعد علمی ،تحقیقاتی و فرهنگی ...شکل گرفته اما این حرکتها در عرصه دانشگاهها کافی نیست و هر چه بیشتر می گذرد باید حرکت های رو به جلوتری که منجر به رشد کشور شود انجام گیرد.
وی با بیان اینکه امروز دشمنان کشور ایران اسلامی به هر نحو ممکن تلاش دارند توسعه و حرکت و رشد ملت ایران را متوقف کنند ادامه داد:باید با تمام توان در تمامی حوزههای کشور از آموزش و فرهنگ گرفته تا سایر عرصه حرکت و رشد آینده را روشن نگه داریم.
حسنی حلم همچنین با اشاره به دهه ولایت و عید غدیر خم تصریح کرد: هیچ آوازهای در دنیای اسلام به آوازه ولایت نیست و اگر کسی ولایت را قبول نداشته باشد نمازش قابل قبول به درگاه خداوند نخواهد بود .
وی بیان کرد:باید هر چه میتوانیم برای دهه ولایت به هر روش از منبر ،خطابه، مراسم، وقت و اطعام سرمایه گذاری کنیم.
وی با تأکید بر اینکه آوازه غدیر باید بیش از این در جمهوری اسلامی گرامی داشته شود، گفت: آنگونه که حق غدیر است در کوچه و بازار ،ادارات و مساجد پیام پیامبر اسلام و داستان غدیر را باید تبیین کرد.
امام جمعه اسدآباد نیز با بیان اینکه این مرکز فرهنگی مذهبی با محوریت نماز خانه یکی از نیازهای دانشگاه سید جمال بود، افزود: این طرح در دراز مدت پاسخگوی فعالیتهای مذهبی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه نبوده و باید نسبت به طرح توسعه آن اقدام شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید موسی حسینی مجد با اشاره به قرار گرفتن ساختمان حوزه علمیه خواهران اسدآباد در جنب دانشگاه سید جمال و عدم وجود مسجد در حوالی محلات دانشگاه سید جمال و حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: در طرح توسعه نمازخانه برای بلند مدت میتوان با مشارکت حوزه علمیه و دانشگاه سیدجمال هم تراز با ساختمان حوزه و دانشگاه نسبت به احداث مسجد برای استفاده دانشجویان و عموم مردم در این نقطه از شهر اقدام کرد.
فرماندار اسدآباد نیز وجود دانشگاه ملی سید جمال الدین اسدآبادی را برای شهرستان یک فرصت و پتانسیل دانست و گفت: تقویت و توجه به کیفیت تحصیلی، ارتقاء رشتههای تحصیلات تکمیلی، بحث اشتغال دانشگاهها از جمله مواردی است که در تقویت هر چه بیشتر دانشگاههای این شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهند بود.
سعید کتابی با بیان اینکه دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی یک نگین برای دیار سیدجمال است به طوریکه این فضای علمی و ظرفیت آکادمیک می تواند محور توسعه پایدار شهرستان باشد، تصریح کرد: اسدآباد دارای یک برند جهانی بزرگ مانند سیدجمال الدین اسدآبادی است که باید در حفظ این برند جهانی با راهکارهای مختلف تلاش کرد.
رئیس دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی هم با بیان اینکه دانشگاه سید جمال فاقد نمازخانه استاندارد و مرکز فرهنگی مذهبی بود گفت:در سال جاری طی مدت چهار ماه با کارجهادی احداث مرکز فرهنگی مذهبی دانشگاه به مساحت ۱۰۰ متر مربع احداث و تجهیز شد.
دکتر حسین مرادی مخلص با اشاره به ساخت این مرکز فرهنگی مذهبی با محوریت نمازخانه در دانشگاه با سبک معماری ایرانی اسلامی بیان کرد: برای میان مدت این طرح پاسخگوی نیازهای دانشجویان بوده اما در بلند مدت قطعا برای توسعه آن اقدام خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات