• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400050503345
  • منبع : بانک مسکن

جزئیات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی مسکن روستایی

جزئیات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی مسکن روستایی

با افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان، سوالاتی از سوی متقاضیان این تسهیلات در خصوص نحوه اقدام برای دریافت آن ایجاد شده که بانک مسکن در باره آن توضیح داده است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مسکن، افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان در حالی در روزهای اخیر به شعب بانک ابلاغ شده است که هم اکنون تعداد قابل توجهی از افراد ساکن در روستاها با یک سوال مهم مواجه هستند. این سوال آن است که از چه مسیری می‌توانند برای دریافت این تسهیلات اقدام کرده و در چه زمانی و طی چه فرآیندی این تسهیلات به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

با توجه به آنکه روش دریافت تسهیلات مسکن در روستاها و همچنین ضوابط مربوط به آن همچون سقف تسهیلات، نرخ سود، مدت بازپرداخت، رقم اقساط ماهانه و ... متفاوت از تسهیلات مسکن در شهرها است، روستاییان با این سوال مواجه هستند که چگونه می‌توانند در فهرست واجدان شرایط این تسهیلات قرار بگیرند.

مهمترین نکته‌ای که در ارتباط با تسهیلات ساخت مسکن در روستاها می‌توان به آن اشاره کرد این است که این تسهیلات نوعی تسهیلات حمایتی است. به این معنا که نرخ سود این تسهیلات یارانه‌ای است و برخلاف رایج ترین روش پرداخت تسهیلات مسکن در شهرها - تسهیلات از محل اوراق - که با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به متقاضیان پرداخت می‌شود، این تسهیلات با سود یارانه‌ای و پرداخت مابه التفاوت سود از سوی دولت با هدف نوسازی واحدهای مسکونی در روستاها به واجدان شرایط اختصاص می‌یابد.

سود تسهیلات مسکن روستایی چند؟ 

این موضوع یکی از مهمترین امتیازهای تسهیلات مسکن روستایی است. سود تسهیلات مسکن روستایی ۵ درصد است که ارزان ترین تسهیلات بانکی در حوزه مسکن محسوب می‌شود. گام اول برای دریافت این تسهیلات دریافت معرفی نامه از سوی روستاییان متقاضی از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است. متقاضیان واجد شرایط برای ساخت مسکن در روستاها می‌توانند با دریافت معرفی نامه از بنیاد مسکن وارائه آن به شعب بانک مسکن نسبت به تشکیل پرونده و قرار گرفتن در صف متقاضیان دریافت وام روستایی اقدام کنند.

نکته مهمی که در ارتباط با این تسهیلات می‌توان به آن اشاره کرد آن است که تسهیلاتی که در قالب تسهیلات ساخت جهت نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی به متقاضیان پرداخت می شود قابلیت فروش اقساطی برای یک دوره زمانی ۲۰ ساله دارد.

بر این اساس، مدت زمان مشارکت مدنی برای ساخت مسکن در روستاها تا ۲۰ واحد مسکونی حداکثر ۱۸ ماه است اما در صورتی که این تعداد از ۲۱ واحد مسکونی بیشتر شود تا ۲۴ ماه این مدت ادامه خواهد یافت. این موضوع یک امکان قابل توجه برای ورود انبوه سازی و ساخت وسازهای حرفه‌ای به روستاها را نشان می‌دهد.

همچنین، حداکثر مدت دوران مشارکت مدنی سه سال تعیین شده است که قابلیت فروش اقساطی برای یک دوره بازپرداخت ۲۰ ساله را دارد.

ضوابط پرداخت تسهیلات مسکن روستایی 

براساس ضوابط بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، مهلت قانونی برای شروع به کار و پرداخت مرحله اول تسهیلات حداکثر ۶ ماه پس از انعقاد قرارداد با بانک خواهد بود. علاوه بر امکان دریافت تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی، امکان دریافت تسهیلات جعاله همزمان با دریافت تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در صورت تقاضا از جانب تسهیلات گیرنده وجود دارد.

سقف تسهیلات جعاله برای این گروه از متقاضیان ۱۰ میلیون تومان از محل اوراق ممتاز، با سپرده ، بدون سپرده و یا به صورت توام به ازای هر واحد مسکونی تعیین شده است. دریافت این تسهیلات از آنجا که جزو تسهیلات حمایتی و یارانه ای محسوب می‌شود، برای هر خانوار متقاضی، صرفا برای یکبار میسر است. بنابراین آن دسته از متقاضیانی که پیش از این اقدام به دریافت این تسهیلات کرده‌اند دیگر مشمول دریافت این تسهیلات نیستند. این ضابطه برای رعایت عدالت در توزیع تسهیلات یارانه ای و بهره مندی همه متقاضیان از این امکان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۵ ۲۱:۲۲

با این وامتون اصلا کسی به ما وام نمیده اینقده اذیتت میکنن تا خودت بری از بانک بیرون اخه این چه وام دادنیه یه وام‌میخوایید بدید باید اندازه خود وام کپی کرایه بدو بدو بری که پشیمون بشی چرا رفتی دنبال وامه بعدشم توضیحاتتون همش چرنده درست توضیح بدید بفهمیم چی مینویسید همش تکراریه یه چیزی بزارید به نفع مردم باشه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۶ ۱۱:۴۷

تنها خواهش تمام روستایی ها از مسولین اینه 1قانون سربازی را برای خونه دادن از طرف بنیاد وردارن به هزار ویک دلیل مهم ترینیش نداشتن نان شب و مسکن حالا نان شبش راسنگ میخوره ولی اجاره خونه چی 2یک روستایی قرآنی از کجا ضامن بیاره خوب همون خونه ای که می‌خواین بدین سندش را بذارین گرو اگه این دوتا کار انجام نشه تمام شهرنشینهای سرمایه دار برای تفریح از این خونه ها و وامها استفاده میکنن بنام روستایی ها

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۶ ۱۴:۰۹

من تو روستایی زندگی میکنم که نه آب داریم نه برق ونه گازی ونه آسفالتی مجبور شدیم به صورت غیر قانونی از تیر برق ها سیم وصل کنیم توخونه هامون تا حداقل یه روشنایی کمی داشته باشیم با وجود بیش از هزار خانوار بازم به تقاضامون رسیدگی نمیشه ما وام نمیخاییم ما یه آب وبرق میخواییم که لا اقل از غصه زندگی مون کاسته بشه هرچی تقاضا میدیم کسی رسیدگی نمیکنه ومیگن فعلا منتظر باشید

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۰ ۰۸:۴۳

بخدا این طرح ها فقط ب نفع پولداراس

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۹ ۱۹:۱۲

خدا شاهده بیشتر از یک ساله میخواییم وام روستایی بگیریم اونقدر رفتیم و اومدیم و جوابمون کردن کم کم داریم بیخیال میشیم....بخدا الانم مستاجریم و وقت اجاره نامه تموم شده هرچی پول داشتیم خرج خونه کردیم اونم شبیه هیچی نشده چه برسه به خونه.....اگه وام ندن میمونیم تو خیابون.....تورو خدا مسئولامون به وضع ما فقیرها رسیدگی کنن.....خدا شاهده از فکر استرس موهام سفید شدن.....آخه ما حرفامونو به گی بگیم

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۵ ۲۳:۲۹

سلام ما روستای شهرستان فهرج بخش نگین کویر روستاد ده اسماعیل چاهدگال خانه های ما ناتمام موندن نمی توانیم آنها را درست کنیم به ما کمک کنید تا زیر سقف خانه خود زندگی کنیم ممنوع با تشکر نارویی التماس دعا