• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400050502966
  • خبرنگار : 50037

واگذاری کارخانه رب اسدآباد به موسسه مالی اعتباری نور گرگان صحت ندارد

واگذاری کارخانه رب اسدآباد به موسسه مالی اعتباری نور گرگان صحت ندارد

ایسنا/همدان مدیر داخلی کارخانه رب مارال فروز غرب اسدآباد گفت: گزارش چند روز پیش یکی از روزنامه های محلی استان همدان در رابطه با اینکه طی حکمی دادستان گرگان کارخانه رب شهرستان اسدآباد را به مؤسسه مالی و اعتباری نور شعبه گرگان واگذار کرده گونه صحتی ندارد.

مهدی رستمی در گفت‌وگو با ایسنا  اظهار کرد: در رابطه با انتقال کارخانه رب اسدآباد هیچ اتفاقی رخ نداده و تغییری در انتقال سهام  صورت نگرفته و کارخانه کماکان با همان ظرفیت قبل باقی است.

وی تصریح کرد:سرمایه اولیه ساخت و تمامی سرمایه در گردش کارخانه  از ابتدا طی این ادوار متعلق به این مؤسسه مالی و اعتباری بوده است.

رستمی با بیان اینکه برای تاسیس هر شرکت انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل الزامی است و کارخانه رب اسدآباد هم از این امر مستثنی نبوده ، تصریح کرد:هیئت مدیره و مدیر عامل سابق کارخانه از سال ۹۷ تا  پایان سال ۹۹ دارای سمت بوده اند و با پایان دوران تصدی مدیرعامل و هیئت مدیره سابق کارخانه،از سال گذشته موسسه نور تقاضا دارند که کارخانه به آنان بازگردانده شود و در این رابطه پیگیر انتقال کارخانه هستند.

وی با تاکید بر اینکه در رابطه با انتقال کارخانه  هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و تغییری در انتقال سهام  صورت نگرفته و کارخانه کماکان با همان ظرفیت قبل باقی است و از ابتدا صاحب اصلی کارخانه از نظر مالی و معنوی شرکت سرمایه گذاری وابسته به موسسه نور بوده یادآور شد: در روزنامه محلی استان به این موضوع اشاره شده که مؤسسه مالی و اعتباری نور شعبه گرگان قصد فروش کارخانه را دارد و تعاون روستایی کشور برای خرید این مجموعه اعلام آمادگی خود را به مسئولان گرگانی رسانده که این قضیه  نیز هیچ گونه صحتی ندارد و کاملا کذب است،چرا که کارخانه ای که متعلق به یک بانک و موسسه باشد باید از طریق مزایده به فروش برسد.

رستمی همچنین  با بیان اینکه کارخانه رب اسدآباد از نظر فنی دارای هیچ مشکلی نیست ،اضافه کرد:برای آغاز فعالیت  مجدد کارخانه رب مارال فروز شهرستان اسدآباد باید مالکیت به موسسه نورانتقال یافته و دادستان مجوز فعالیت دوباره را صادر کند که به همین دلیل فعلا نمی توان زمان دقیق آغاز به فعالیت کارخانه را تعیین کرد.

مدیر داخلی کارخانه رب اسدآباد بیان کرد:کارخانه رب گوجه‌فرنگی اسدآباد در سال ۹۴با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی احداث شد که این کارخانه در فصل گوجه‌فرنگی روزانه ظرفیت دریافت ۱۳۰۰ تن گوجه‌فرنگی و تولید حداقل ۲۰۰هزار قوطی رب گوجه را داراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha