به گزارش ایسنا، بررسی آمار اعلامشده از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی نشان میدهد که تعداد نشریات ارزشیابی شده در سال ۱۳۹۹، یک هزار و ۱۲۶ مورد بوده که میزان آن نسبت به سال ۱۳۹۸، ۱۱۹ مورد کاهش داشته است.
تعداد نشریات دارای رتبه «بینالمللی» از ۷۷ نشریه در سال ۱۳۹۸ به ۹۰ نشریه در سال ۱۳۹۹ رسیده است. همچنین تعداد نشریات دارای رتبه «الف» از ۱۱۱ نشریه در سال ۱۳۹۸ به ۵۱ نشریه در سال ۱۳۹۹ کاهش یافته است. تعداد نشریات دارای رتبه «ب» از ۸۹۱ مورد در سال ۱۳۹۸ به ۸۷۰ مورد در سال ۱۳۹۹ رسیده است. همچنین ۱۱۱ نشریه در سال ۱۳۹۹ به عنوان نشریات دارای رتبه «ج» اعلام شدهاند که تعداد آنها نسبت به سال ۱۳۹۸، ۳۲ مورد کاهش داشته است. تعداد نشریات دارای رتبه «د» به چهار مورد در سال ۱۳۹۹ رسیده که میزان آن نسبت به سال ۱۳۹۸، ۱۹ مورد کاهش داشته است.
بر اساس این رتبهبندی، هشت درصد از نشریات ارزیابیشده رتبه «بینالمللی»، ۴.۵ درصد رتبه «الف»، ۷۷ درصد رتبه «ب»، ۱۰ درصد رتبه «ج» و ۰.۳ درصد رتبه «د» را کسب کردهاند.
بنابر اعلام دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی، معاونان پژوهشی دانشگاهها، سردبیران و مدیران مسئول نشریات علمی ، تا تاریخ ۲۶ مرداد سال جاری میتوانند درخواست خود نسبت به بازبینی شیوه ارزشیابی نشریات را در سامانه پرتال نشریات علمی ثبت کنند.
شیوهنامه ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی، شهریور ماه سال ۱۳۹۸ به منظور ارتقای کیفی نشریات علمی، ابلاغ شده است و صاحب امتیازان یا مدیران مسئول نشریات علمی هرساله با مراجعه به وبگاه کمیسیون نشریات علمی، نسبت به تکمیل فرم شاخصهای ارزیابی نشریات اقدام میکنند و کمیسیون نشریات علمی نیز با بررسی موارد، نتیجه ارزیابی را اطلاعرسانی میکند.
اعلام نتایج ارزیابی و رتبهبندی ۱۳۹۹ نشریات علمی
علاقمندان می توانند برای دسترسی به لیست این نشریات از طریق لینک اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات