• شنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400042618645
  • خبرنگار : 71282

در گفت و گو با ایسنا مطرح شد

پیشنهاد واگذاری مدیریت کارخانه ها به نخبگان

پیشنهاد واگذاری مدیریت کارخانه ها به نخبگان

یک کارشناس حوزه کار معتقد است کارآفرینی که در شرایط سخت اقتصادی، کار تولیدی می کند و چندین هزار نفر را سر کار می برد یک فرد نخبه و موفق است. او به دولت سیزدهم پیشنهاد کرد که اداره بنگاه‌ها و کارخانه هایی که به دلیل سوءمدیریت تعطیل و مجدداً احیا شده اند را به دست افراد نخبه و کارآفرین بسپارد.

حمید نجف در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از راهکارها برای ساماندهی فارغ التحصیلان و دانش آموختگان جویای کار در کشور استفاده از افراد نخبه در مدیریت های بنگاه های اقتصادی است. در حال حاضر یکسری افراد کارآفرین در بخش خصوصی داریم که از صفر شروع کرده اند و امروز صاحب چندین کارخانه تولیدی بزرگ در کشور هستند، در کنار افراد کارآفرین در بخش دولتی، یکسری مدیران نخبه دولتی هم داریم که می‌توانیم از دانش و تجربه آنها در اداره کارخانه ها و شرکتهای بزرگ استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: به طور حتم کسانی که با دست خالی کسب و کار خود را توسعه داده و اکنون صاحب چند کارخانه تولیدی شده و افراد بسیاری را مشغول کار کرده اند، کارنامه موفقی داشته و امتحان خود را پس داده اند بنابر این دولت می تواند در چهار سال آینده مدیریت بنگاه‌ها و کارخانه هایی که دچار رکود و تعطیلی شده اند به دست این افراد بسپارد تا از تجربه مدیریتی و کارآفرینی خود برای حفظ بنگاه و اشتغال موجود در آن استفاده کنند.

این کارشناس حوزه کار تاکید کرد: قطعا این افراد از سوی دولت و وزارت صمت شناخته شده هستند و ما می توانیم اداره کارخانه هایی مثل نیشکر هفت تپه را که به دلیل سوء مدیریت مشکل آفرین شدند به دست چنین افرادی بسپاریم.

وی متذکر شد: لازم نیست سهام شرکتها و کارخانه ها به کسی داده شود، سهام متعلق به دولت باشد منتها دولت اداره کارخانه ها و شرکت‌هایی که تحت تاثیر سوء مدیریت زمین خورده اند به نخبگان و کارآفرینان واگذار کند.

نجف خاطرنشان کرد: آقای رئیسی از کارخانه های بسیاری بازدید داشته که به دلایل متعددی مثل بدهی بانکی دچار تعطیلی شده بودند ولی آنها را مجددا احیا کرده وموانع قانونی این کارخانه ها را از میان برداشته است لذا توصیه و پیشنهاد بنده به دولت بعد این است که کارخانه ها پس از احیا، به صاحبان قبلی خود که به دلیل سوء مدیریت آن را دچار مشکل کردند واگذار نشود و اداره آنها را  افراد کارآفرین و نخبه به دست گیرند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، از این طریق هم از افراد تحصیلکرده و صاحب ایده استفاده می شود و هم فرصت‌های شغلی جدیدی برای نیروهای کار و کارگران به وجود می آید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha