• جمعه / ۲۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400042518076
  • خبرنگار : 50022

امام جمعه کرج: بر در خانه‌ها پرچم شادی نصب کنید

امام جمعه کرج: بر در خانه‌ها پرچم شادی نصب کنید

ایسنا/البرز امام جمعه کرج با بیان اینکه چهره شهر را عوض کنید، گفت: هر کس بر در خانه‌اش پرچم شادی بزند. اعلام کنید. این‌ها که دیگر ربطی به مسئولین و کم‌کاری آن‌ها ندارد این‌ها اعتقادات ماست. این‌ها را بزرگ بشمارید. نمی‌بینید که با چه ترفندهایی همین‌ها را از دست عده‌ای گرفتند و سگ بازی را جایش گذاشتند.

آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های نماز جمعه ۲۵ تیرماه کرج با اشاره به بیست و ششم تیرماه سالگشت تأسیس شورای نگهبان در سال ۱۳۵۹، بیان کرد: به اعضا محترم این نهاد انقلابی و همه همکارانشان در سراسر کشور و به‌خصوص استان البرز خدا قوت و خسته نباشید عرض می‌کنم. همان‌طور که می‌دانید طبق اصل‏های ۹۱ تا ۹۹ قانون اساسی، یکی از نهادهای سیاسی جمهوری اسلامی که شرایط عضویت، تعداد افراد، وظائف و مسئولیت‌های آن بیان‌شده، شورای نگهبان است.

به گزارش ایسنا، خطیب نماز جمعه کرج ادامه داد: درشان این جایگاه به‌خصوص فقها بزرگوار آن، فقط به این کلام امام (ره) اشاره می‌کنم که فرمودند: «من به این آقایان هشدار می‏دهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان، امری خطرناک برای کشور و اسلام است» بعد می‌بینیم که در داخل و خارج در زمان‌های حساس گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و افراد اقدام به تضعیف و تنزل جایگاه شورا می‌کنند. چون می‌دانند نقش دژبان را دارد؛ و سعی دارد نگذارد افراد نفوذی وارد نهادها و دستگاه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم گیر نظام شوند.

آیت‌الله حسینی همدانی با بیان اینکه گاهی می‌گویند که اصول مربوط به نظارت شورای نگهبان در قانون اساسی، اصولی غیر دموکراتیک است و با این بیان به دنبال محدود کردن نقش نظارتی‏ شورا هستند، گفت: حتی گاهی می‌گویند باید نظارت استصوابی برداشته شود و نظارت استطلاعی باشد. این نظارت یعنی ناظر موظف است تنها از وضعیتی که مجریان انجام می‏دهند، اطلاع پیدا کند بدون آن‏که بتواند اقدامی در نحوه اجرا، تأیید یا رد داشته باشد. خوب مردم هم همین وظیفه رادارند پس چه فرقی هست بین نظارت مردم و نظارت شورا؟ هردو می‌توانند نگاه کنند و خبر بدهند که فلان جا فلان اتفاق افتاد. دیگر اقدامی ندارند. این آقایان میگویند شورای نگهبان هم همین است. بیاید نظارت کند و بگوید در فلان جا فلان اتفاق افتاده است. این یعنی کشک. این نظارت به‌دردبخوری نیست. این حرف یعنی بی‌فایده بودن نقش شورا.

وی در ادامه یادآور شد: جالب است همین آقایانی که این حرف‌ها را می‌زنند و خیلی هاشان واداده غرب و بیگانگان هستند نگاهی به قوانین اساسی کشورهای دیگر نکرده‌اند تا ببینند همه کشورهای پیشرفته و غیر پیشرفته دنیا از آمریکا و اروپا و حتی آفریقا (البته غیر از کشورهایی که فرق صندوق انتخابات با صندوق میوه را نمی‌فهمند) همگی نهادی که قوانین عادی را کنترل کند و مفسر قانون اساسی‌شان و ناظر بر انتخابات باشد که گاهی اختیاراتی بیشتر از شورای نگهبان هم دارند، دارند.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز بابیان اینکه تضعیف شورای نگهبان از اهداف اصلی و زیر بنائی اداره‏کنندگان جنگ روانی علیه ملت ایران است، تأکید کرد: منصفانه باید همه شرایط را دید و آن اینکه ممکن است گاهی به نحوه عملکرد شورا با تمام رفعت جایگاهی که دارد انتقاداتی باشد همان‌طور که حضرت آقا اخیراً فرمودند: حالا بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم، اما شورای نگهبان بر طبق وظیفه‏ی دینی عمل می‏کند، بر طبق قانون عمل می‏کند. این به ما یاد می‌دهد که می‌توانید در چهارچوب قانون انتقادات و پیشنهاداتتان را برای بهتر شدن کار بدهید. آن‌ها هم استقبال می‌کنند. این‌طور نیست که استقبال نکنند؛ اما باید توجه داشت وقتی تصمیمی طبق قانون گرفته شد همه حتی مخالفان هم باید پای بند به قانون باشند.

پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ربطی به فشار قدرت‌های بیگانه بر ایران نداشت

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری بابیان اینکه بیست و هفتم تیرماه سال ۱۳۶۷ ایران رسماً قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت را پذیرفت و بعدازآن حرف‌ها و تحلیل‌های مختلفی صورت گرفت که باید به‌دقت بررسی کرد تا نتوانند تحریف و جعل در تاریخ کشور و دوران دفاع انجام دهند، گفت: پذیرش قطعنامه علل مختلفی داشت اما هیچ‌کدام مربوط به فشار قدرت‌های بیگانه بر ایران و مجبور به تسلیم کردن ملت ایران نبوده و اگر کسی این را بگوید که چون آمریکا به ایران فشار آورد، ایران پذیرفت، این دروغ است.

وی در ادامه افزود: مثلاً گفتند ایران دیگر نیرو و توان نظامی نداشته ناچار شده پذیرفته؛ یعنی هیچ‌کس دیگر نمی‌رفت به جنگ، پادگان‌ها خالی‌شده بود ناچار شدند بپذیرند. این دروغ است. همین تحلیل غلط باعث شد بعد پذیرش فکر کنند می‌توانند کار را تمام کنند و از جنوب و غرب دوباره حمله کردند اما در عملیات غدیر در جنوب و مرصاد در غرب قدرت جمهوری اسلامی به رخ دنیا کشیده شد که این‌طور نیست که ضعیف شده باشد به این معنا.

رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان البرز تصریح کرد: وقتی عراق درصحنه‌های مختلفِ جنگ توان مقابله با ایران را نداشت و دائماً شکست می‌خورد عقبه صدام و کشورهای حامی کارسازی کردند تا سازمان ملل قطعنامه صادر کرد؛ اما قصدشان اعلام شکست و برگشتن به مرزها و امثال این نبود بلکه فقط می‌خواستند آتش‌بس کنند و در همانجائی که بودند بمانند. لذا از صدور تا پذیرش یک سال طول کشید تا معلوم شود که قطعنامه به خاطر نجات عراق از فشار شدید رزمندگان اسلام صادرشده است. پس این‌که گفته شود که امام به خاطر اینکه آمریکا مستقیم وارد جنگ با ایران نشود قطعنامه را پذیرفت غلط است. مگر آمریکا وارد نشده بود؟ ده‌ها مورد مستند است که ورود داشته. خیر این‌ها نیست.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این رابطه پرداخت و گفت: آقا فرمودند: امام ایستادگی کرد. قطعنامه را هم که امام قبول کرد، به خاطر این فشارها نبود. قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روز امور اقتصادی کشور، مقابل روی او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمی‏کشد و نمی‏تواند جنگ را بااین‌همه هزینه ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. آن‌یک مسأله داخلی بود. پذیرش قطعنامه نه از سر ترس که از روی تدبیر و عقلانیت بود. (امر داخلی بود. مشکلات اقتصادی و داخلی بود. نه اینکه فشار آمریکا باعث شده که چنین کاری شده باشد. یا در جنگ توان مبارزه به آن معنا را نداشته.)

ایران قدرتمندتر و باصلابت‌تر از دیروز است

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: این هم جالب است که حالا در این دوره یک عده‌ای ۸ سال تلاش کردند بگویند وضعیت کشور مثل روزهای پایانی جنگ است و باید به خاطر شرایط عقب نشست درحالی‌که امروز ایران قدرتمندتر و باصلابت‌تر از دیروز است لذا اگر دشمن کج‌خیال مسیر غلطی را انتخاب کند مسلم بداند در گام دوم انقلاب ضرباتی سهمگین‌تر و کوبنده‌تر از قبل از مردم ایران بخصوص جوانان در عرصه‌های مختلف و نه‌فقط نظامی نوش جان خواهد کرد.

فشار استکبار بر خط مقاومت سنگین است / از هر ترفندی برای تضعیف کشورهای محور خط مقاومت استفاده می‌کنند

وی در بخش دیگری بابیان اینکه منطقه ما در این روزها دچار حرکات و تحولاتی است از لبنان و عراق گرفته تا امارات و عربستان و پاکستان و افغانستان و هرکدام از این کشورها مسائلی دارند که در برقراری صلح منطقه نقش دارند، اذعان داشت: فشار استکبار امروز چه سیاسی و چه اقتصادی بر خط مقاومت سنگین است و از هر ترفندی برای تضعیف کشورهای محور خط مقاومت استفاده می‌کند.

امام‌جمعه کرج یادآور شد: بعد از اعلام اضمحلال داعش در سوریه توسط حاج قاسم آن روزها بنده در همین جایگاه پیش‌بینی کردم که مسیر حکومت سازی داعش به سمت افغانستان تغییر خواهد کرد و افغانستان باید مواظب باشد که در ورطه دیگری نیفتد و امروز هم عرض می‌کنم که باید خیلی مواظب باشند که در نقشه دشمن بازی نکنند حرکاتی که می‌شود مشکوک است و نمی‌شود به حرف‌هایی که گفته می‌شود اعتماد کرد.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه خروج نظامی امریکا از منطقه چه عراق و چه افغانستان به خاطر مقاومت جانانه مقاومت، قطعی است و چاره‌ای ندارند، گفت: نحوه خارج شدن مهم است که حکایت از طراحی برای ماندن به شکل دیگر دارند به‌هرتقدیر نباید بگذارند داعش و تفکر داعشی ولو به اسم‌های دیگر در آن کشور پا بگیرد و الا باز منطقه به نفع آمریکائی‌ها و صهیونیست‌ها محل نزاع و کشمکش‌های طولانی خواهد بود.

می‌خواهند لبنان را از کار بیاندازند / لبنان باید صبوری و مقاومتش را بیشتر کند

وی بابیان اینکه لبنان هم به خاطر دخالت‌های آمریکا و دیگران دچار فشارهای اقتصادی شدید است که باید صبوری و مقاومتش را بیشتر کند، گفت: این روزها خبرهایش را می‌بینید که برای تشکیل کابینه مشکلاتی دارند. می‌خواهند لبنان را از کار بی اندازند اما لبنان همچنان خط مبارزه با رژیم رو به نابودی صهیونیست‌ها را حفظ کرده و ادامه می‌دهد و به آمریکا و گاوهای شیرده منطقه که خواب‌هایی برای منطقه دیده‌اند عرض می‌کنیم این خواب‌ها خواب شتری است و با شکست‌های سنگینی که در آینده خواهید خورد هرگز تعبیر نخواهد شد.

چهره شهر را عوض کنید / هر کس بر در خانه‌اش پرچم شادی بزند

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش پایانی بیانات خود با اشاره به نکته استانی، بابیان اینکه روزهای مهم این ماه را به هر مقدار و روش که می‌توانید پاسداری کنید، گفت: مساله امامت و ولایت، مباهله، نزول آیات سوره هل اتی و غدیر؛ که البته با قید حیات توضیح خواهم داد اما شما این جشن‌ها را مهم بدانید اطعام غدیر را توسعه دهید.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه با بیان اینکه چهره شهر را عوض کنید، گفت: هر کس بر در خانه‌اش پرچم شادی بزند. اعلام کنید. این‌ها که دیگر ربطی به مسئولین و کم‌کاری آن‌ها ندارد این‌ها اعتقادات ماست. این‌ها را بزرگ بشمارید. نمی‌بینید که با چه ترفندهایی همین‌ها را از دست عده‌ای گرفتند و سگ بازی را جایش گذاشتند؟! هر یک مورد که به این موارد خلاف اضافه شود کم‌کاری بنده و شماست و پیش خدا مسئولیم.

شخصاً ورود خواهم کرد

وی ادامه داد: دارند آرام و خزنده به نمادهای ارزشی ما دست‌درازی می‌کنند. به چفیه و امثال این‌ها. به اصناف و نیروی انتظامی استان هشدار می‌دهم اگر جلوی تولید و توزیع بعضی اقلام را که قصد دارند با شیطنت وارد بازار کنند نگیرید شخصاً ورود خواهم کرد و جلویش را خواهم گرفت.

در انتخاب شهردار دقت لازم را داشته باشید / نگذارید دیگران برای شما تصمیم بگیرند

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در بخش دیگری در تذکری به اعضای جدید شورای شهر یادآور شدند: همان‌طور که در جلسه‌ای که با دوستان داشتم عرض کردم، در انتخاب شهردار دقت لازم را داشته باشید و از شاخص‌ها کوتاه نیایید و نگذارید دیگران برای شما تصمیم بگیرند. گاهی صحبت‌هایی شنیده می‌شود که خوب نیست. خودتان با تصمیم خودتان، انتخاب کنید و بعد حمایت کنید و از او کار بخواهید. بنده هم همان‌طور که گفتم این نوبت به‌دقت رصد و مطالبه حقوق مردم را می‌کنم و گروه‌های مطالبه گر را هم تشویق به این کار می‌کنم تا زودتر عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

دستگاه‌های نظارتی دقت بیشتری داشته باشند

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه در این ماه اخیر هم حرکات مشکوک و بده بستان‌های زیادی صورت می‌گیرد چون شهر و استان در حال تبدیل و تحول و دستگاه‌ها و نیروها و دولت در حال تغییر است، گفت: دستگاه‌های نظارتی دقت بیشتری داشته باشند مثل حراج معدن که دادستان محترم کشور جلویش را گرفت که البته در کرج زودتر اقدام شده بود. بعضی تغییر کاربری‌ها که دارد در شهرک‌ها انجام می‌شود محل سؤال شده که باید با دقت بررسی شود.

به اسم گردشگری و بدون نظارت و پیوست فرهنگی بافت روستایی را از بین بردند

وی در خاتمه با تأکید بر اینکه مسئله گردشگری را هم باید اهمیت داد، گفت: متأسفانه به اسم گردشگری و تبدیل روستاها به محل گردشگری بدون نظارت و بدون پیوست فرهنگی بافت روستایی را از بین بردند. اخلاق اجتماعی را در آن مناطق از بین بردند. گذشته از اینکه به باغات و منطقه ازنظر منظره‌ای آسیب زدند، اخلاق را هم در آنجا از بین بردند. وقتی کاری بدون پیوست صورت گیرد معایبش زیاد خواهد بود. خیلی‌ها و خیلی از روستایی‌ها شکایت دارند از قصه گردشگری. بازنگری جدی نسبت به این موضوع داشته باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha