• چهارشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400042316457
  • خبرنگار : 50189

تفاوت چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان کرمان با دوره های قبل در چیست؟

تفاوت چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان کرمان با دوره های قبل در چیست؟

ایسنا/کرمان مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان بیان کرد: تفاوت مهم این دوره از جشنواره کارآفرینان برتر با سایر دوره ها اضافه شدن بخش گردشگری و صنایع دستی است که به عنوان یکی از بخش های تخصصی جشنواره در کنار بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات رقابت می کند.

"رضا اسماعیلی" صبح امروز ۲۳ تیرماه در جلسه کارگروه اشتغال استان کرمان گفت: ثبت نام چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر از اول تیرماه جاری آغاز شده و تا ۱۰ مردادماه ادامه دارد.

وی شناسایی و انتخاب کارآفرینان برتر و معرفی آنان به عنوان الگو به آحاد مردم خصوصاً جوانان؛ ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری؛ ایجاد فضای تعامل و همکاری میان فعالان عرصه‌های مختلف اقتصادی اجتماعی؛ هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور را از مهم ترین اهداف این جشنواره برشمرد.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان بیان کرد: تفاوت مهم این دوره از جشنواره با سایر دوره ها اضافه شدن بخش گردشگری و صنایع دستی است که به عنوان یکی از بخش های تخصصی جشنواره در کنار بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه کسانی که در دو سال گذشته برگزیده شده اند، نمی توانند در این جشنواره شرکت کنند، تصریح کرد: داوری ها از ۱۰ مردادماه آغاز می شود.

 اسماعیلی کارهای نوآورانه، صادرات، فروش عملیاتی و میزان اشتغال را از مهمترین شاحص های این جشنواره ذکر کرد و افزود: به دلیل آنکه ما هیچ حمایتی از کارآفرینان برتر نداشتیم و فقط نام آنها را در رسانه ها اعلام کردیم، این موضوع باعث بی انگیزگی صاحبان کسب و کار برای حضور در این جشنواره شده است.

وی اظهار کرد: تاکنون ۴۳ کارآفرین برتر استانی و ۱۰ کارآفرین برتر ملی در استان کرمان داریم.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان در ادامه از توسعه کارآفرینی سخن به میان آورد و گفت: با بیش از ۲۰ دستگاه در زمینه توسعه کارآفرینی مذاکره داشتیم اما شناسایی همه کسانی که در اکوسیستم کارآفرینی دخیل هستند، در حد توان این کارگروه نیست.

وی بهبود فضای کسب و کار، یکپارچگی برنامه های کارآفرینان، استفاده از امکانات استان و ... را از اهداف این کارگروه برشمرد و اظهار کرد: متاسفانه تعریف واحدی از کارآفرین در کشور و استان نداریم.

اسماعیلی برنامه های ترویجی، آموزشی، حمایتی و پژوهشی و تحقیقاتی را چهار محوری که در حوزه کارآفرینی دنبال می شوند، دانست و بیان کرد: متاسفانه رویدادهای کارآفرینی هم راستا نیستند.

به گزارش ایسنا، "حسین مهرابی" سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه اشتغال و کارآفرینی را از بخش های مهم این کارگروه دانست و گفت: کارآفرینی نیاز به فرهنگسازی دارد.

وی بیان کرد: متاسفانه در کشور ما فردی که ورشکسته شود از جامعه طرد می شود این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته چنین نیست.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان بر لزوم نگاه ویژه افراد جامعه به اکوسیستم کارآفرینی تاکید کرد و افزود: باید اکوسیستم های کارآفرینی با رویکرد رقابت سازنده ایجاد کنیم.

وی در ادامه درباره جشنواره کارآفرینان برتر گفت: عده ای دوست دارند چراغ خاموش حرکت کنند که نیاز به آسیب شناسی دارد.

مهرابی ادامه داد: باید مشوق هایی برای کارآفرینان برتر در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha