• دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400042115248

رئیس محیط زیست شهرستان فسا خبر داد:

صدور حکم سبز برای یک شکارچی در فسا

صدور حکم سبز برای یک شکارچی در فسا

ایسنا/فارس رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا از صدور حکم سبز برای تنبیه شکارچی غیرمجاز در این شهرستان از سوی دستگاه قضایی خبر داد.

بهنام محمدی با بیان اینکه یک شکارچی پرندگان، توسط دستگاه قضایی به جای حبس به ساخت ۳۰ آبشخور محکوم شد، گفت: این متخلف سال ۹۸ در حین اقدام به شکار پرندگان در مناطق حفاظت شده شهرستان فسا دستگیر شده بود.

به گزارش ایسنا به نقل از محیط زیست فسا، محمدی گفت: با پیگیری این پرونده توسط​ اداره حفاظت محیط زیست فسا، قاضی، این فرد را به پرداخت جریمه نقدی و ساخت ۳۰ آبشخور در منطقه‌ حفاظت شده میانجنگل فسا به عنوان جایگزین حکم حبس محکوم کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه در منطقه میانجنگل فسا، نیاز به ۳۰ آبشخور جدید نیست، با هماهنگی انجام شده قرار است همه آبشخورهای موجود توسط فرد مورد نظر ترمیم و ۶ آبشخور جدید نیز احداث شود.

محمدی یادآور شد: این حکم با نظر مساعد قاضی پرونده و به دلیل نبود سوء سابقه و محکومیت کیفری برای متهم، با هدف فرهنگسازی و افزایش آگاهی نسبت به محیط زیست، صادر شد که جای قدردانی دارد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا، گفت: چنانچه متهمان از اجرای احکام سبز امتناع یا از آن تخلف کنند، تعقیب قانونی و مجازات لازم برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha