محمد نورآزادی در گفتوگو با ایسنا، درباره گلایه شرکت توزیع برق اصفهان مبنی بر همکاری نکردن بانک ها از مصوبه تغییر ساعت برای کاهش مصرف برق، اظهار کرد: در کمیسیون هماهنگی بانک ها موضوع تغییر ساعت بانک ها از ساعت ۷ به ۱۳ و تعطیلی روزهای پنجشنبه به تمام بانک ها اعلام و ابلاغ شده است.
وی با رد این موضوع که ۹۰ درصد بانک ها از این مصوبه پیروی نکرده اند، گفت: در استان اصفهان حدود ۲ هزار شعبه دارد و این آمار اندکی عجیب است، البته شاید تعدادی شعب سرپیچی کرده اند که به طور قطع به آنها اخطار داده می شود.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان اصفهان توضیح داد: در مصوبه تغییر ساعت بانک ها، همواره کارمندان شعب نیم ساعت زودتر از مشتری یعنی ساعت ۶:۳۰ در محل کار حاضر و نیم ساعت دیرتر یعنی تا ساعت ۱۳:۳۰ موظف به بستن حساب ها و ترک شعبه هستند.
وی با تاکید بر اینکه بانک های اصفهان همکاری خوبی در اجرای مصوبه تغییر ساعت و تعطیلی روزهای پنجشنبه طی دو روز گذشته داشته اند، تصریح کرد: در این شرایط تنها به مشتریان در ساعت ۷ تا ۱۳ خدمات بانکی ارائه می شود.
نورآزادی درباره اینکه اجرای مصوبه تغییر ساعت و تعطیلی روزهای پنجشنبه موجب شلوغی بانک ها شده است یا خیر؟ گفت: مردم از گذشته و به خصوص در دوران شیوع کرونا همواره به تغییر ساعت بانک ها عادت کرده بوده اند و این تغییر موجب شلوغی شعب نشده است.
وی تاکید کرد: شبکه بانکی استان اصفهان همواره به مصوبه استاندار اصفهان پایبند است و به طور قطع اگر شعبی در ساعاتی غیر از زمان تعیین شده و یا در روزهای پنجشنبه خدمات ارائه دهند به طور قطع به آن اخطار داده می شود.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان اصفهان درباره تاثیر قطعی و اختلال در سیستم شبکه بانکی، گفت: غالبا بانک ها دارای برق اضطراری هستند و تا این لحظه مشکلی بابت قطعی برق از سوی بانک ها به ما اعلام نشده است.
وی در ادامه درباره وضعیت قرمز کرونا و شیفت بندی کارکنان بانک ها، اظهار کرد: متناسب با رنگ بندی شهرها کارمندان شعب البته با نظر مدیر شعبه می توانند شیفت بندی و دورکار شوند و این موضوع را به مدیریت بانک ها اعلام کرده ایم.
نورآزادی البته تاکید کرد: در برخی مناطق با توجه به شلوغی شعبه و منطقه امکان شیفت بندی و دورکاری کارمندان بانک ها وجود ندارد، چراکه ارائه خدمات به مردم در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات