• دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400042114714
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل خبرداد:

فروش اینترنتی ۶۲۰ میلیون لیتر فرآورده های نفتی طی سال گذشته در اردبیل

فروش اینترنتی ۶۲۰ میلیون لیتر فرآورده های نفتی طی سال گذشته در اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل گفت: در راستای ارج نهادن به حقوق شهروندی و تسهیل در ارائه خدمات، سهم فروش اینترنتی فرآورده های نفتی در سطح استان در سال ۹۹ بالغ بر ۶۲۰ میلیون لیتر بوده است.

سید حجت مدنی ۲۱ تیرماه با اعلام این خبر افزود: سفارش حواله از سوی کاربر بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق سامانه فروش اینترنتی به آدرس sell.niopdc.ir انجام گرفته و استعلام فیش های واریزی و همچنین پرداخت اینترنتی از جمله امکانات این سامانه است.

مدنی افزود: این سیستم برای دو گروه از مشتریان تعریف شده است، گروه اول جایگاه داران و عرضه کنندگان فرآورده های نفتی و گروه دوم صنایع، کارخانجات، مرغداری ها، شرکت ها، مصرف کنندگان عمده و جزء و سوخت مایع می باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای رعایت حقوق شهروندی از طریق خدمات غیر حضوری، روزانه بالغ بر هزار و ۷۰۰ لیترانواع فرآورده های نفتی در سال ۹۹ از طریق سامانه فروش اینترنتی در سطح استان به فروش رسیده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل گفت: در سه ماه اول امسال ۲۲۸ میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی مایع شامل بنزین، نفت سفید، نفتگاز و نفت کوره در منطقه اردبیل توزیع شد.

مدنی درباره ی تامین و توزیع فرآورده های نفتی بیان کرد: این میزان سوخت در سال ۱۴۰۰ و از ابتدای سال تا پایان خرداد در گستره به وسعت استان اردبیل و دیگر مناطق تحت پوشش سوخت رسانی این منطقه مصرف شد که در قیاس  با مدت مشابه سال قبل بیش از ۱ درصد افزایش مشاهده می شود.

وی درباره مصرف سوخت بنزین اعم از معمولی، سوپر و یورو۴، در بازه زمانی فوق نسبت به همین مدت در سال ۹۹ گفت: با آنالیز و قیاس ارقام مصرفی امسال و سال قبل افزایش ۲۰ درصد داشته است.

این مسئول تصریح کرد: مقایسه آمار مصرف نفتگاز(گازوئیل) هم در ۹۳ روز سال ۱۴۰۰ با مدت مشابه سال قبل، حکایت از کاهش ۹ درصد است.

مدنی از کاهش ۲۱ درصد مصرف نفت سفید هم در همین مدت نسبت به سال ۹۹ خبر داد و افزود: نظارت و بازرسی بی وقفه و توزیع این فرآورده ها از بستر الکترونیک و از طریق زیر ساخت های بانکی نقش قابل توجهی در جلوگیری از انحراف و توزیع خارج از شبکه این سوخت داشته است.

وی درصد میزان مصرف فرآورده های نفتی در مدت زمانی فوق در بخش های حمل و نقل ۶۵ درصد، حرارتی ۳ درصد، برق ۱۹ درصد، کشاورزی ۱۰ درصد، صنایع و پروژه ها به ترتیب ۱ و ۲ درصد اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha