سید حجت مدنی ۲۱ تیرماه با اعلام این خبر افزود: سفارش حواله از سوی کاربر بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق سامانه فروش اینترنتی به آدرس sell.niopdc.ir انجام گرفته و استعلام فیش های واریزی و همچنین پرداخت اینترنتی از جمله امکانات این سامانه است.
مدنی افزود: این سیستم برای دو گروه از مشتریان تعریف شده است، گروه اول جایگاه داران و عرضه کنندگان فرآورده های نفتی و گروه دوم صنایع، کارخانجات، مرغداری ها، شرکت ها، مصرف کنندگان عمده و جزء و سوخت مایع می باشد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای رعایت حقوق شهروندی از طریق خدمات غیر حضوری، روزانه بالغ بر هزار و ۷۰۰ لیترانواع فرآورده های نفتی در سال ۹۹ از طریق سامانه فروش اینترنتی در سطح استان به فروش رسیده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل گفت: در سه ماه اول امسال ۲۲۸ میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی مایع شامل بنزین، نفت سفید، نفتگاز و نفت کوره در منطقه اردبیل توزیع شد.
مدنی درباره ی تامین و توزیع فرآورده های نفتی بیان کرد: این میزان سوخت در سال ۱۴۰۰ و از ابتدای سال تا پایان خرداد در گستره به وسعت استان اردبیل و دیگر مناطق تحت پوشش سوخت رسانی این منطقه مصرف شد که در قیاس با مدت مشابه سال قبل بیش از ۱ درصد افزایش مشاهده می شود.
وی درباره مصرف سوخت بنزین اعم از معمولی، سوپر و یورو۴، در بازه زمانی فوق نسبت به همین مدت در سال ۹۹ گفت: با آنالیز و قیاس ارقام مصرفی امسال و سال قبل افزایش ۲۰ درصد داشته است.
این مسئول تصریح کرد: مقایسه آمار مصرف نفتگاز(گازوئیل) هم در ۹۳ روز سال ۱۴۰۰ با مدت مشابه سال قبل، حکایت از کاهش ۹ درصد است.
مدنی از کاهش ۲۱ درصد مصرف نفت سفید هم در همین مدت نسبت به سال ۹۹ خبر داد و افزود: نظارت و بازرسی بی وقفه و توزیع این فرآورده ها از بستر الکترونیک و از طریق زیر ساخت های بانکی نقش قابل توجهی در جلوگیری از انحراف و توزیع خارج از شبکه این سوخت داشته است.
وی درصد میزان مصرف فرآورده های نفتی در مدت زمانی فوق در بخش های حمل و نقل ۶۵ درصد، حرارتی ۳ درصد، برق ۱۹ درصد، کشاورزی ۱۰ درصد، صنایع و پروژه ها به ترتیب ۱ و ۲ درصد اعلام کرد.
انتهای پیام
نظرات