«محمدصالح دشتی» با اشاره به این که فاز اول این طرح شامل هوشمند سازی هفت پست بدون اپراتور در سال ۹۸ اجرا شده است، تصریح کرد: فاز دوم این طرح به منظور اجرای سیستم هوشمندسازی سه پست بدون اپراتور دیگر با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال در سال ۹۹ کلید خورد و در اسفند ۹۹ نیز این طرح تحویل موقت شده و به بهرهبرداری رسید.
وی هدف از اجرای این طرح را صرفهجویی در مصرف انرژی ساختمان پستها، افزایش طول عمر مفید تجهیزات، افزایش کیفیت سرویسدهی، کاهش هزینهها، افزایش امنیت، دسترسی و کنترل آسانتر و از راه دور تاسیسات روشنایی و سرمایش و گرمایش، قابلیت گزارشگیری و برنامهریزی دقیق برای عملکردهای مورد نیاز در ساختمان پستها دانست.
«مهدی رفیع» کارشناس امور انتقال نیرو و مجری طرح هوشمندسازی پستهای بدون اپراتور در شرکت برق منطقهای یزد نیز برداشت اطلاعات، انتخاب پیمانکار، خریداری و تامین اجناس و تجهیزات مورد نیاز اجرای پروژه را از مراحل اولیه اجرای این طرح عنوان کرد.
وی ادامه داد: هوشمندسازی سیستم سرمایش و گرمایش اتاق کنترل و فیدرخانه پستها، نصب سنسور دود و دما در تابلو فیدرهای ۲۰ کیلوولت پستها، هوشمندسازی سیستم روشنایی ساختمان پستها، هوشمندسازی کنتور آب مصرفی پستها با نصب شیر برقی و کنترل دزدگیر پستها نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای اجرای این طرح است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد،رفیع تصریح کرد: با نصب نمایشگر در مرکز هماهنگی پستهای بدون اپراتور شرکت، وضعیت سیستم هوشمند این پستها به صورت شبانه روزی و آنلاین کنترل و پایش می شود.
انتهای پیام
نظرات