به گزارش ایسنا، دکتر ساره حسینی با اشاره به اینکه بسفایج را با نامهایی چون بسپایک، دارچماز، دارحماز، تشتیوان، قمی، اشتران و پولیپود میشناسند، گفت: طبیعت این گیاه گرم و خشک است و ترشح صفرا را افزایش می دهد و مصرف دم کرده آن با عناب برای افتادن تکمه بواسیری مفید است.
وی با اشاره به این که بسفایج برای درمان سرفه و تنگی نفس مؤثر است، بیان کرد: دم کرده ۱۵ گرم آن با ترنجبین برای بواسیر، درد معده و صرع مفید است و برای افرادی که به مالیخولیا مبتلا هستند جوشانده ملایم ۶ گرم بسفایج با ۱۲۰ گرم مغز فلوس درصورتی که تا یک هفته مصرف شود، اثرات بسیار مفید خواهد داشت.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه، ضماد بسفایج برای رفع پیچیدگی عصب و شقاق بین انگشتان پا مفید است، ادامه داد: اگر ۵ گرم بسفایج با ۵ گرم هل قراب را جوشانده و ناشتا میل نماییم، رطوبت منجمده در معده را برطرف می کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر حسینی با بیان اینکه دم کرده این گیاه برای بیماری لقوه کاربرد دارد، ادامه داد: برای ورم کلیه از آن استفاده می شود و دم کرده آن برای سرماخوردگی نیز مؤثر می باشد. برای تهیه دمکرده، از ۵ گرم گیاه خشک در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش استفاده می شود.
انتهای پیام
نظرات