• سه‌شنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۰ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400041511093
  • خبرنگار : 50225

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

در کنار نمایشگاه‌های مد و لباس، فرصت‌ بازاریابی مجازی ایجاد شود

در کنار نمایشگاه‌های مد و لباس، فرصت‌ بازاریابی مجازی ایجاد شود

ایسنا/خوزستان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اگر برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس توسط دانشجویان ترویج یابد، علاوه بر اشتغال‌زایی و کمک به کسب و کار می‌تواند به بهاء دادن به هویت اقوام کشورمان نیز کمک کند، گفت: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند.

معصومه ابتکار در ارتباط ویدئو کنفرانسی در آیین گشایش سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی که امروز (۱۵ تیرماه) به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: از دست‌اندرکاران این برنامه که در این گرمای هوا در حال فعالیت هستند تشکر می‌کنم و امیدوارم کمترین خاموشی‌ها اعمال شود. از همکاران‌مان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با اراده راسخ در رقم زدن کارهای تاثیرگذار در عرصه دانشگاه‌ها کمک کردند و دیگر همکاران نیز تشکر می‌کنم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: یکی از رویکردهای مهم دولت دوازدهم توجه به مهارت‌ها در سطح دانشگاه‌ها و مدارس بوده است؛ امروز این موضوع در دنیا بسیار مورد توجه است که چند بُعد از جمله مهارت‌های زندگی دارد. این مهارت از سال ۹۷ به صورت دوره آموزش مربی که برای دانشگاه‌ها قابل استفاده است، در دسترس قرار گرفته است و اکنون هم مقرر شده در شبکه شاد قرار بگیرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: این آموزش‌ها از جمله مهارت ارتباط و حل و فصل اختلاف، برای همه بسیار مفید هستند که امیدواریم دانشجویان از این موضوع بهره ببرند. همچنین یکی از کارهای خوبی که با همکاری دانشگاه‌ها در این خصوص انجام شده، آموزش مهارت‌های ارتباطی، گفت‌وگو و ارتقای تاب‌آوری در یک دوره توسط کانون‌های فرهنگی دانشجویان است.

ابتکار بیان کرد: همچنین تاکنون طرح "کمند" نتایج خوبی داشته است که هدف از اجرای این طرح این است که دانشجویان دختر فرصتی برای مهارت‌افزایی پیدا کنند و در عرصه کسب و کار تجربه به دست بیاورند تا از این طریق ایده و کسب و کار نو داشته باشند.

وی عنوان کرد: اولین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد که کارهای بسیار جالبی انجام شده بود و مشخص بود که کارها متعلق به نسل جوان هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در بحث پوشش هویت بسیار مهم است، افزود: برگزاری این نمایشگاه‌ها در بحث الگوسازی در زمینه مد و لباس می‌تواند بسیار مفید باشد و به زندگی اجتماعی دانشجویان و هویت کمک کند. باید هویت ملی چه در قالب لباس سنتی و چه در قالب لباس‌های اجتماعی مشخص باشد. اگر این کار ترویج داده شود، علاوه بر اشتغال‌زایی و کمک به کسب و کار می‌تواند به بهاء دادن به هویت اقوام کشورمان کمک کند.

ابتکار بیان کرد: در این زمینه حدود ۵۰۰ اثر از دانشجویان دختر داریم که ۲۴۲ اثر از این تعداد به نمایشگاه راه یافتند. برگزاری کارگاه‌های آموزشی در کنار نمایشگاه، اتفاق مهمی است و به مهارت‌افزایی دانشجویان کمک کرده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انتخاب چند اثر برتر از این دانشگاه، بیان کرد: امیدوارم از طریق صندوق کارآفرینی امید بتوانیم تسهیلاتی را برای دانشجویان در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی و در سطح ملی بسیار خوب است. انتظار می‌رود برگزاری چنین نمایشگاهی ادامه و توسعه داشته باشد و همه دانشگاه‌ها این امکان را برای دانشجویان فراهم کنند.

ابتکار به ایده بازار در این نمایشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha