• شنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400041208453
  • خبرنگار : 30054

معرفی یک جراح قلب خوب

معرفی یک جراح قلب خوب
جراحی قلب

از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا در زمان نیاز باید به متخصص دسترسی راحتی داشت از این رو سایت پی جو اقدام به معرفی جراح قلب حاذق نموده تا هموطنان در زمان نیاز بتوانند با خیال راحت و بدون مشکل به بهترین پزشکان و متخصصان دسترسی راحتی داشته باشند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام سایت پی جو، افرادی که بر اثر استرس، اضطراب یا موارد ارثی یا دیگر موارد در ناحیه قلب و قفسه سینه خود احساس درد دارند ابتدا به متخصص قلب مراجعه نمایند. متخصص قلب برای تشخیص بیماری و روش درمان آن اقدام به تجویز آزمایشات و تست می کند که پس از مشاهده نتایج آنها می تواند علت بیماری و میزان پیشرفت آن را تشخیص دهد و با توجه به وضعیت بیمار راههای درمان را بررسی نموده و بهترین روش را انتخاب کند.

گاهی روش درمان جوابگوی بیمار نیست و لزوما راهی جز جراحی قلب باقی نمی ماند. جراح قلب از جمله جراحی های بسیار سخت و تخصصی است و از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا جراحی آن نیاز به تجربیات فراوان و تخصص زیادی دارد. جراحی قلب به جراحی قلب و عروق نیز شهرت دارد و شامل طیف وسیعی از بیماری و نارسایی های قلبی تا آمبولی ریوی و سرطان می شود.

جراح قلب در روش های پیچیده ای مانند پیوند قلب و ریه نیز تخصص دارند.

جراح قلب قبل از شروع جراحی بین دو تا سه سال آموزش بورسیه و دریافت مدرک، به عنوان یک جراح عمومی شناخته می شود و پس از گذراندن دوره های تخصصی تر و تجربیات فراوان به یک جراح قلب و عروق مبدل می شود.

جراحی قلب روش های زیادی دارد که بستگی به نوع بیماری و وضعیت بیمار از طرف جراح قلب مشخص می شود که شامل موارد زیر می باشد:

o جراحی رباتیک

o جراحی به روش باز

o آندوسکوپی

جراحی به روش باز زمانی امکان پذیر است که بتوان به محل آسیب دیدگی دسترسی داشت اما در روش جراحی آندوسکوپی و رباتیک تنها با یک یا چند برش کوتاه می توان اقدام به عمل جراحی کرد و البته که زمان بهبودی بیمار نیز کوتاه تر خواهد بود.

برای انجام جراحی قلب لازم است تا بیمار با توجه به تشخیص متخصص از مدتی قلب در بیمارستان بستری شده تا وضعیت وی مورد بررسی قرار گیرد.

چنانچه بیمار تحت جراحی عمل باز قرار گیرد از آنجا که برش بزرگی در بدن وی صورت گرفته نیاز به دوره درمان بیشتری خواهد داشت که لازم است تا پس از انجام جراحی قلب مدتی را در بیمارستان تحت نظر جراح و متخصص قلب باشد. برای یافتن جراح قلب و عروق در اهواز ، متخصص قلب و عروق در کرمان و سایر شهرهای ایران به سایت پی جو مراجعه فرمایید.

موارد منع در جراحی قلب:

   تمامی عمل های جراحی همراه با خطراتی خواهد بود که این خطرات با توجه به وضعیت بیمار متفاوت است. از این رو تمامی بیمارانی که باید جراحی قلب انجام دهند مورد ارزیابی دقیقی قرار می گیرند و جراح قلب پس از بررسی ارزیابی ها و اطمینان از ضریب خطر پایین، اقدام به جراحی می نماید. زیرا جراحی قلب می تواند روی سیستم و سایر اندام های حیاتی بدن بیمار تاثیرات منفی بر جای بگذارد. همچنین احتمال خونریزی های بعد از عمل، عفونت و خطرات بیهوشی نیز جزیی از آن محسوب می شود.

خطرات ناشی از جراحی قلب عبارتند از:

نارسایی حاد کلیه

سکته

نارسایی قلبی

ترومبوز ( لخته شدن خون وریدی)

ایسکمی روده ( اختلال در جریان خون )

آریتمی ( ریتم غیرطبیعی قلب )

آسیب ایسکمیک قلب ( اختلال در جریان خون )

حمله قلبی

ارزیابی وضعیت بیمار قبل از جراحی قلب

معرفی بهترین جراح قلب:

   در زمان وقوع علائم درد و ناراحتی در ناحیه قلب بیشتر افراد فرصت و زمان لازم برای یافتن متخصص خوب را ندارند زیرا باید با شتاب خود را به متخصص قلب برسانند و از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا در زمان نیاز باید به متخصص دسترسی راحتی داشت از این رو سایت پی جو اقدام به معرفی جراح قلب حاذق نموده تا هموطنان در زمان نیاز بتوانند با خیال راحت و بدون مشکل به بهترین پزشکان و متخصصان دسترسی راحتی داشته باشند و تست ها و آزمایشات خود را انجام دهند.

افرادی که دچار ناراحتی های قلبی هستند و باید به دفعات به پزشک متخصص مراجعه نمایند نیز می توانند از این امکان فراهم شده، استفاده نمایند و با مراجعه به سایت پی جو به بهترین جراحان قلب دسترسی داشته و از طریق آنلاین سایت پی جو بتوانید با آنها مشاوره نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha