• پنجشنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400041007048
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

چه مواد غذایی به روند بهبودی بیماری کرونا کمک می کند؟

چه مواد غذایی به روند بهبودی بیماری کرونا کمک می کند؟

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتوئین دار به روند بهبود بیماری کمک می‌کند.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۴ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۴۵۳نفر رسید.

وی ادامه داد: ۲۰۵بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند و اکنون در مجموع ۷۱۸نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: از مجموع بستری ها، ۹۴نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۲۰نفر از آنها وخیم است.

نوروزیان با اشاره به اینکه با مشاهده علائم بیماران به دکتر مراجعه کنند، گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتئین دار به روند بهبود بیماری کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha