احد جمالی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: اجرای ۶۴ برنامه شورای هماهنگی استان در راستای پیشگیری، مبارزه، مقابله و درمان در حوزه اعتیاد برای حفظ جوانان و سرمایه های اجتماعی کارساز بوده و این برنامه ها باعث توقف شیوع اعتیاد بین جوانان شده و باید تلاش ها براین باشد تا به سمت کاهشی گام برداشته شود.
وی با تبریک روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهارکرد: امروزه جمهوری اسلامی با انگیزه خدایی و حفظ کرامت انسانی در مبارزه جدی با انواع مواد مخدر بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده است.
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در حالی که افغانستان کشور همسایه و هم مرز با ایران بزرگترین تولید کننده سنتی مواد مخدر جهان باعث شده است تا برای مقابله و مبارزه هزینه سنگینی بدهیم، تشکل های مردمی باید نقش موثر خود را ایفا کنند.
جمالی با تقدیر و تشکر از همه دستگاه های امنیتی و انتظامی استان تصریح کرد: درصد قابل توجهی از امنیت را مدیون و مرهون نیروی انتظامی هستیم که در عرصه مقابله با ورود، توزیع وعرضه مواد مخدر با جدیت و شدت مقابله می کند.
وی با تقدیر و تشکر از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و کمیته های این شورا تاکید کرد: این شورا در این رابطه عملکرد ارزنده ای داشته و در سطح کشور جایگاه بالایی را کسب کرده است.
افزایش ۲۲ درصدی مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد
فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال در سه ماه گذشته ۲ تن و ۴۶۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر استان کشف و ضبط شده که ۲ تن و ۸۹ کیلوگرم آن تریاک می باشد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش دارد.
سردار کیقباد مصطفایی افزود: در این رابطه ۵۸۹ نفر دستگیر، ۸۲ دستگاه خودرو متوقف و ۹ باند قاچاقی مواد مخدر متلاشی شد.
وجود ۷۷ مرکز درمانی معتادین در کهگیلویه و بویراحمد
سید ناصر رضائی، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷۷ مرکز درمانی معتادین در استان داریم و هیچ خانم و یا مرد معتادی نمی تواند بگوید به دلیل نداشتن دسترسی به مراکز ترک اعتیاد نمی توانم ترک کنم.
وی از اجرای طرح یاری گران زندگی در ۷۵۰ مدرسه استان خبر داد و افزود: کهگیلویه وبویراحمد بهترین مجری این طرح قلمداد شده است.
رضایی تصریح کرد: با اجرای این طرح رشد گرایش به مواد مخدر در بین جوانان متوقف شده است و همه تلاش ها بر این است تا در گام بعدی به سمت کاهش آن حرکت کنیم. طرح ساماندهی معتادین متجاهر در استان به طور کامل اجرا شده است و حتی یک معتاد کارتن خواب در استان مشاهده نخواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، ۶۴ برنامه تخصصی در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در استان داشتیم، تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد برنامه های حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان توسط تشکل های مردمی صورت می گیرد.
رضایی از رسانه های استان خواست با ارائه ایده و پیشنهادات شورای هماهنگی استان را یاری کنند. ۲۰۰ میلیون تومان برای درمان اعتیاد و معتادین متجاهر هزینه شده است.
وی به افزایش سطح آگاهی و حساسیت بین خانواده ها و جوانان نسبت به مواد مخدر در استان خبرداد و افزود: به سمت راه های دیگر و رویکرهای نو برای پیشگیر، مبارزه و مقابله مواد مخدر و اعتیاد به خصوص بین جوانان هسیتم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد با تبریک روز جهانی مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در عرصه مبارزه و مقابله با مواد مخدر تقدیم کرده ایم و این مهم به دلیل اهمیت این موضوع است که جوانان سرمایه های اصلی مملکت هستند و در دام سوداگران مرگ و این پدیده خطرناک و خانمانسوز نیفتند.
گفتنی است که همچنین از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از ۲ خانواده شهید و جانباز در عرصه مبارزه با مواد مخدر و از خبرنگاران فعال عرصه مقابله با مواد مخدر در استان نیز تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات