«محمدرضا غفاریان» مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه با اشاره به این موضوع، گفت: سابقه تولید در این دهستان بیش از ۱۵۰ سال است و در حال حاضر ۵۷ واحد سنتی و سه واحد صنعتی با میزان تولید بیش از ۱۵۰۰ تن فرآورده و با تنوع بی نظیر ۱۳۰ نوع محصول در این راستا فعال هستند.
وی خصوصیات گل محمدی تولید شده در دهستان شیرکوه را طول دوره طولانی گلدهی، کیفیت بالای گل و اسانس و همچنین عملکرد بالای تولیدی آن دانست و گفت: تولید گلاب در دهستان شیرکوه از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و تولید عرقیجات از اواخر فروردین ماه آغاز و در طول سال ادامه دارد و اکثر تولیدات منطقه به دلیل کیفیت بالا به سایر استانهای کشور صادر میشود.
به گفتهی غفاریان، هرچند خشکسالیهای پی در پی موجب کاهش سطح تولید گل محمدی به ۴۰ هکتار شده ولی گلهای محمدی موجود در حاشیه مسیرهای انتقال آب و در حاشیه باغات این دهستان عملکرد تولیدی مناسبی دارند.
وی متوسط اشتغالزایی گل محمدی را ۳.۵ نفر به ازای هر هکتار بیان کرد و اشتغال حدود ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این دهستان را قابل توجه برشمرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان یزد، غفاریان ابراز امیدواری کرد با افزایش تولید گل محمدی و برندسازی گلاب شیرکوه زمینه مناسبی برای افزایش اشتغال و پشتیبانی هرچه بیشتر از تولید گلاب و انواع عرقیجات با برند شیرکوه فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات