سعید باغبانینیر در گفتو گو با ایسنا، با بیان اینکه در این وضعیت کنونی معلوم نیست فعالیتها چه زمانی از سرگرفته شود و معلوم نیست چه کسی به داد تئاتر برسد؟، اظهار کرد: ما بهطور دائم درحال از دست دادن امیدمان هستیم و در طی این دو سال مدیر کل ارشاد استان جویا و پیگیر وضعیت تئاتر بوده و مبلغ بسیار ناچیزی هم از سوی وزارت ارشاد برای برپا نگه داشتن تئاتر داشتهایم .
باغبانی نیر خاطرنشان کرد : خسارتها و ضررهایی که در طی این دو سال بر ما وارد شده است، دریکسال جبران نمیشود بلکه هفت تا هشت سال طول میکشد تا این خسارت جبران شده و فعالیتها همچون گذشته صورت گیرد اما بهطور یقین فعالیتها مانند قبل نخواهد بود .
این کارگردان و بازیگر تئاتر به کمبود تجهیزات اشاره کرد و گفت: فعالین تئاتر همدان 30 سال است که با کمبودهایی مانند سیستم گرمایشی و سرمایشی، پروژکتور، نور و حتی سیستم تهویه هوای سالنها مواجه هستند که امیدوارم سریعتر این مشکل برطرف شود .
وی از وضعیت برگزاری جشنوارهها در دوسال اخیر سخن به میان آورد و افزود: در دوسال گذشته بیشتر جشنوارههای ما بهصورت آنلاین و مجازی برگزار شد و جشنوارههایی اعم از جشنوارههای عروسکی، بخشی از جشنواره بینالمللی فجر و حتی جشنواره مریوان به مدت یکسال است که بهصورت مجازی برگزار شده است.
باغبانینیر با بیان اینکه درآمد فعالین حوزه تئاتر با یک کارگر یکی است، یادآور شد: از این وضعیت راضی نیستیم چرا که ضررهای شخصی زیادی به افرادی که حرفهشان تئاتر بوده وارد شده است .
وی با اشاره به اینکه حال حاضر بیشتر تمرینات تئاتر در منازل ،پارکینگ و.... انجام میگیرد، خاطرنشان کرد: سالن برای تمرین جشنوارهها ،تئاتر وجود دارد اما بهدلیل وضعیت ویروس کرونا و سلامتی افراد ترجیح میدهیم به سالن نرویم یا اگر میرویم با تعداد محدود باشد.
انتهای پیام
نظرات