• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400040503040
  • خبرنگار : 50052

افزایش پزشک متخصص در بیمارستان مینودشت

افزایش پزشک متخصص در بیمارستان مینودشت

ایسنا/گلستان سرپرست بیمارستان فاطمه الزهرا (س) مینودشت از افزایش پزشکان متخصص این بیمارستان خبرداد.

دکتر علی نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته پزشکان متخصص چشم، عفونی و گوش، حلق و بینی به کادر پزشکان متخصص بیمارستان مینودشت اضافه شدند.

وی افزود: پیش از این نیز پزشکان متخصص قلب، داخلی، زنان و زایمان، اطفال و جراح عمومی در این بیمارستان حضور داشتند.   

سرپرست بیمارستان فاطمه الزهرا (س) مینودشت در خصوص چگونگی اخذ نوبت در این بیمارستان، بیان کرد: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه بهیاب برای اخذ نوبت اقدام کنند.

نجفی با اشاره به اینکه در این روزها با افزایش مراجعات با علائم کرونا روبه‌رو هستیم، گفت: برخی از مراجعین، بستری و برخی دیگر با دریافت دارو بیمارستان را ترک و قرنطینه را در خانه انجام می‌دهند.

بیمارستان ۱۵۵ تختخوابی فاطمه زهرا(س) شهرستان مینودشت با افزون بر ۸۱ هزار نفر جمعیت، سال ۱۳۹۵ افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha