• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1400040502901
  • خبرنگار : 71506

جلسه طباطبایی با رییس کمیته المپیک/ تعیین وکیل برای پیگیری دوپینگ ملی‌پوش کاراته

جلسه طباطبایی با رییس کمیته المپیک/ تعیین وکیل برای پیگیری دوپینگ ملی‌پوش کاراته

رییس فدراسیون کاراته صبح امروز(شنبه) با صالحی امیری، رییس کمیته المپیک و نصرالله سجادی درباره بحث دوپینگ ملی‌پوش کاراته ایران جلسه داشت.

به گزارش ایسنا، به دنبال مثبت شدن تست دوپینگ یکی از ۲ ملی‌پوش کاراته مردان ایران در المپیک توکیو و احتمال محرومیت وی از سوی فدراسیون جهانی کاراته، جلسه‌ای با حضور سید حسن طباطبایی رییس فدراسیون کاراته، رضا صالحی امیری رییس کمیته المپیک و نصرالله سجادی سرپرست کاروان ورزشی ایران در المپیک توکیو، برگزار شد.

فدراسیون کاراته ایران مستندات خود مبنی بر غیرعمدی بودن دوپینگ این ملی‌پوش را به فدراسیون جهانی ارسال کرده و در این جلسه، روزبه وثوق احمدی به عنوان وکیل برای رسیدگی به این پرونده تعیین شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha